Хороші новини. 16 січня 2019 року

Алла Комарова
Алла Комарова

Вдень слайди – ввечері посилання. Нормальна робота для единого у світі #РадіоТисячіМазеп, яке треба читати, а не слухати.

🌏 Фахівці австрійської компанії ANDRITZ HYDRO проведуть реконструкцію та модернізацію найстарішої української гідроелектростанції ДніпроГЕС, що дозволить збільшити її сумарну потужність на 30 МВт.

🌏 Європейська комісія та Світовий банк виділяє 13 млрд євро на будівництво та ремонт 4800 кілометрів автомобільних та залізничних доріг, а також 6 портів та 11 логістичних центрів у 6 країнах, серед яких Україна.



🌏 На територію тимчасово непідконтрольних регіонів Донецької області розширене віщання українського ТВ та радіо. Наразі з Гірника транслюються +8 телеканалів у цифрі, +3 телеканали в аналогу, а також мовлять +8 FM-радіостанцій. Ватка кумедно палає.

🌏 НБУ розпочинає 2019 рік з революційної валютної лібералізації, яка принесе багато послаблень для українців і бізнесу, запевнив всіх сьогодні голова НБУ Яків Смолій.

🌏 У 2018 році громадяни України задекларували 73,1 млрд грн доходу, отриманого у 2017 році, що на 16% більше, ніж роком раніше.

🌏 Після отримання Україною від США ракетних комплексів Javelin на Донбасі поменшало танкових обстрілів, бо «російські танкісти відмовлялись сідати в танки і виїжджати на лінію зіткнення». Про це повідомив Президент Петро Порошенко.

🌏 В останній місяць 2018 року в Україні подорожчала низка соціальних продуктів харчування. При цьому гречка в Україні дешевшає вже п’ятий місяць поспіль. Це заколот проти підкупу виборців, вважаю.

🌏🌏🌏А це вам просто повідомлення від МВС, заряджене на позитив, посмішки та збільшення сили кохання до ближнього свого.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial