Черговий урок для України і самого НАТО

Політика багатовекторності, нейтральності, втрачений час, відмова Януковича підписати лист щодо ПДЧ, коливання інших прем’єрів і президентів в бік Москви – все це було катастрофічними помилками, що вартували нам втрати територій і людських життів. Це й наглядна ілюстрація помилок самого Альянсу, спроб замирити Путіна, знайти компроміс за рахунок України, зберегти йому обличчя і врахувати його людожерські апетити. Катастрофічною помилкою було заблокувати в 2008 ПДЧ для України. Це не зупинило Путіна, навпаки, розв’язало йому руки. Альянсу так само варто відмовитися від політики паузи в історії з Україною і негайно надати нам ПДЧ. Наші воїни вже в НАТО, бо це вони мужньо воюють з найпідлішою й найаморальнішою армією світу.

Читати далі

Террор как символ слабости (видео)

“Освоение” новых территорий ведет к утрате существующих. Потому Москва, осознавая суть проблемы, и использует инструменты террора. На лицо признаки не только выдыхания, но и смыслового тупика из-за внутренней системной слабости. Если ранее образ российской мощи обеспечивала пропаганда, то теперь и она поломалась. Правда о кременчугской трагедии – та самая серебряная пуля в ее вампирское нутро. Более суток работал маховик абсурдных версий, но пара видео с прямым попаданием российской ракеты Х-22 в “Амстор” моментально обрушили вавилонскую башню террористически-пропагандистского комплекса РФ. Мир снова воочию убедился в абсолютно бесчеловечной сущности слабеющего путинизма.

Читати далі

Остров Змеиный – позор и унижение российского командования и ПВО (видео)

Остров Змеиный стал таким же репутационным ударом по российскому командованию, как и уничтожение российских БДК в Бердянске, как потопление ракетного крейсера «Москва», как неожиданное возгорание вышек «Бойко». Россия проиграла битву за Чёрное море, в котором её флот не только понизили в ранге до флотилии, но и унизили по всем параметрам.

Читати далі

САУ «Богдана»: Україна здатна виробляти найкращу зброю (відео)

Головнокомандувач ЗСУ генерал Залужний сьогодні подякував розробникам САУ “Богдана”, яка ефективно знищила ворога на українському острові Зміїний. Самохідна артилерійська установка “Богдана” 155 “натівського” калібру на 100% українського виробництва була готова виконувати бойові завдання вже у 2017-2018 році, але влітку 2019 року проект був зупинений, фінансування анульоване, а випробування заблоковані. У 2022 вона, на жаль, і досі одна. Навіть в умовах війни є можливості відновлення виробництва українських артилерійських та ракетних систем.

Читати далі

Британські вантажівки для ЗСУ вже вирушили в Україну (відео)

Перша партія з 12 вантажівок Leyland DAF 45.150, придбаних коштом волонтерів та Фонду Порошенка, вирушила в Україну з Великої Британії. Вже внесено заставу за другу партію з 16 вантажівок. Автівки пройшли перед відправкою повну підготовку. Заради цього з Канади до Великої Британії прилетів волонтер, який раніше працював на заводі з виробництва двигунів до цих автівок. Він перевірив кожну, щоб машини прибули в Україну справними і готовими до виконання бойових задач.

Читати далі

Вести с фронтов. 29.06.2022

Противник пытается активными действиями сковать подразделения Сил обороны Украины, обороняющиеся на Лисичанском направлении. Командование войск противника явно пытается незамысловатым способом остановить наступающие передовые подразделения ВСУ на Херсонском направлении. На Харьковском направлении противник продолжает свои попытки “вернуться на ближние подступы к городу”.

Читати далі

Санкції на часі. 30.06.2022

Стратегічні рішення західного світу, ухвалені на червневих самітах, втілюватимуться у практичні тактичні кроки. Надзвичайно важлива робота для всіх українців – прискорити і поглибити ці кроки. Аби чимшвидше відправити рашистів на дно.

Читати далі