Верочка – наш человек!

Одним из последних распоряжений Президента Украины Петра Порошенко было указание принять на посаду секретаря Президента никому доселе в высших коридорах власти неизвестную девушку. Со дня своего назначения она стала основной темой пересудов, сплетен и невнятных подозрений. О ней говорят, что… Да много чего говорят. Говорят, что где-то в недрах Офиса Президента работает наш человек. Нам неизвестно, так ли это, может, им просто “пороблено”. Одно мы знаем точно: там работает секретарь президента, в прошлом офицер ВСУ, и ее зовут Верочка. Предзаказ книги “Верочка: секретарь президента”. Книга будет у вас уже к Рождеству и Новому Году. С автографом автора.

Читати далі

Були тітушки, стали арестушки (фото, відео)

Всі перфоманси ОПи завершилися сміхом і провалом, – недаремно Арестович спершу захоплювався “бійками біля садиби Порошенка”, а нині волає, ніби Порошенко пікетував сам себе. Єдине питання – а де ж натовпи “ветеранів у прострілених бронежилетах”, якими нас лякали на День Незалежності? Де ж натовпи ненависників Порошенка? Чому набрали тітушню, причому таку, яка сама усе розповіла прибічникам Порошенка, ще й плакати покидала просто на асфальті? Тому що йолопи чи тому, що як і з “5 питаннями Зеленського” більшу частину суми виділеної на цей перфоманс просто вкрали?

Читати далі

PROстыми словами – 21.11.2020

Я заменяю телевизионные помойки типа 1+1, Интера, всех медведчуковских каналов, “блогеров”, весьма нестабильных в своей позиции, – на Військове телебачення України. Потому что в воюющей стране, в которой все еще находятся российские войска, ты уже выбираешь, быть тебе на стороне своих осознанно или прятать голову в песок. Подпишитесь на их ютуб-канал. Кстати, Арестовича и не читала. Как выяснилось, не зря.

Читати далі

Львів’яни, прийдіть завтра та проголосуйте за Синютку, бо нам тут жити

Завтра львів’яни обиратимуть нового мера. Пройде небагато часу після того, і буде зруйновано багато міфів. В першу чергу, ці міфи заваляться в середовищі тих, хто підтримував Садового. Багато хто шукає причини, щоб в неділю не прийти на вибори. Але ви прийдіть. Бо це історія про наше місто. Це історія про те, як місто буде виглядати в майбутньому, і яке місто ми залишимо для дітей. Це історія про те, наскільки ми будемо гордитися своїм містом і умовами створеними для львів’ян, бізнесу, інвесторів, туристів. Настав час покласти край цьому ватному болоту з їхніми долями і шизами.

Читати далі

Про облікову ставку, фінансові піраміди та дешеві кредити для бізнесу в Україні

Банк Канади у 1934 та ФРС США у 1913 вже виникли у країнах, де ринкова ціна кредиту була +/- 5% річних вже тривалий час (не під час криз та панік, звісно, а у, так би мовити, мирний час). Цю недосяжну для нас ставку ніхто не встановлював, як Зе намагався встановити 5-7-9. Її сформував ринок самостійно, бо були умови. Можна змінювати Смолія на Шевченка та сподіватися, що новий голова НБУ або президент просто видадуть указ про те, щоб кредити для бізнесу були дешевими, як у США. Але так не буде, бо спочатку треба все інше зробити як у Канаді.

Читати далі

Я стерплю будь-який голос президента, який хоч на крок виводить нашу країну з дупи

Я би точно не хотів опинитися на його місці. Але я й не пішов у президенти чи в політику. А він пішов. Свідомо пішов і, до речі, не просто знаючи, що кіно і реальність – різні сфери, що треба мати якості для такої посади, якесь ширше знання про світ і про країну, в якій живеш, а озброївшись найдобірнішим з нахабств. Нахабством невігласа і нетями. Невігласа, який навіть не усвідомив, які виклики стоять перед країною, громадян якої він так вправно зачарував. Тому найгірше тим, хто справді повірив у нього, як у якусь чарівну казку. От їм по-справжньому боляче. Бо вони полюбили його за голос.

Читати далі

Петро Порошенко у спільному телемарафоні трьох телеканалів до 7 річниці Революції Гідності. 20.11.2020 р. (відео)

На відміну від нинішньої влади, мільйони українців, громадські діячі, журналісти, дипломати шанують і відзначають День Гідності та Свободи. Про це заявив п’ятий Президент, лідер партії «Європейської Солідарності» під час телемарафону в ефірі телеканалів «Прямий», «Еспресо» і «5 канал». «Хочу привітати націю із другим днем народження. Не подобається вам, Володимире Олександровичу, назва День Гідності та Свободи? Може, вам не зрозуміле перше або друге поняття? Святкуйте це просто як другий день народження нашої держави, другий день народження українського народу» – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з послом Канади в Україні (фото)

П’ятий Президент України та лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко провів зустріч з послом Канади в Україні Ларисою Галадза. Петро Порошенко подякував за багаторічну та тверду підтримку України з боку Канади у питанні відсічі російській агресії та відновлення суверенітету і територіальної цілісності України. Наголошено на критичній важливості подолати конституційну кризу, спричинену рішенням Конституційного Суду України щодо антикорупційного законодавства, продовження реформи правосуддя, забезпечення гарантій незалежності діяльності НАБУ, верховенства права та свободи ЗМІ.

Читати далі

Петро Порошенко візьме участь у безпековому форумі в Галіфаксі

Лідер політичної партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент України Петро Порошенко візьме участь у престижному щорічному Міжнародному форумі з питань безпеки в Галіфаксі, який відбудеться 20-22 листопада. Під час заходу, який традиційно збере коло впливових міжнародних діячів та експертів з проблематики світової безпеки, Петро Порошенко представить власне бачення протидії сучасним викликам і загрозам та зміцнення засад демократичного світоустрою.

Читати далі

День, що змінив нас назавжди (відео)

7 років з початку Революції Гідності — події, яка, здавалося б, остаточно визначила європейський шлях України та згуртувала націю навколо ідеалів свободи і демократії. Але ця боротьба ще далека від завершення. Ми знову маємо об’єднуватися, щоб захистити майбутнє України. Тоді українці зробили ціннісний вибір, який не під силу зрозуміти ані Януковичу, ані Зеленському. Гідність і свобода – це сутність душі українського народу, це наш прапор, наш дороговказ. Вічна пам‘ять героям, що віддали своє життя за нашу країну! Нехай Господь береже Україну і всіх, хто завжди готовий її захистити. Слава Україні! Героям слава!

Читати далі

Зі святом, «єноти»! Слава українським десантникам!

Український народ під надійним захистом «марунових беретів». Рішучих, сміливих, сильних волею та незламних духом бійців. Бажаємо вам завжди повертатися без втрат із найскладніших завдань. Нехай ваш Ангел охоронець оберігає вас та ваші родини. Слава Героям! Слава Україні!

Читати далі

Він так любив Україну…

В іншій країні він був би національним героєм першого ешелону і його ім’я знав би кожен. Його портрети, мабуть, були б і на грошах, і його іменем були б названі проспекти. Його не цікавила влада – його цікавила незалежна Україна.

Читати далі

Во имя приватизации и реформы правоохранительных органов

Понятно, что отгружали всем подряд без оплаты продукцию не просто так. Понятно, что контракты заключали не очень выгодные не просто так. Руководство предприятия пилило себе в кармашек, но в целом предприятие работало в интересах уважаемых людей. Национализация убытков и приватизация прибылей.

Читати далі