Покластися ми можемо лише на самих себе

В поляків зараз крутиться гарна соціальна реклама по ТБ, в ютубі та інших відеосервісах. Мов, ти весь з себе такий нонконформіст, маска порушує твої права та свободи? То можливо твоєю останньою маскою стане маска апарату штучного дихання. Тож обирай – яку маску тобі вдягнути. А в наших реаліях буде або маска на лиці, або смерть від задухи вдома, або, у кращому випадку, у кареті швидкої. Бо всіх резервів медичної системи вистачить максимум до нового року.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка до Львова (фото, відео)

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко у Львові зустрівся з родинами загиблих учасників Революції Гідності, вшанував пам’ять загиблих, запаливши лампадку біля Меморіалу Героїв Небесної Сотні. П’ятий Президент також вшанував пам’ять загиблого на Донбасі бійця 80-ї бригади Івана Горошка, з яким сьогодні попрощались у Львові. Також Петро Порошенко відвідав обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи та взяв участь у ток-шоу “Говорить Великий Львів” на Львівському майдані, біля пам’ятника Шевченкові.

Читати далі

«Что ж ты, фраер, сдал назад?!»

Помните, КСУ по заяве рыгов сказал, что Порошенко не имел полномочий назначить Сытника? В тот же день ОПа долбанул пресс-релизик про “обрання на чесному та прозорому конкурсі нового керівника” НАБУ. Прошло 2 месяца, закончились бабки. Теперь Зе-команда на коленях выпрашивает у западных партнеров денег. А одним из главных требований является “независимость антикоррупционных органов”. И ОПа выдает уже новый пресс-релиз о том, что “після 16 грудня директор НАБУ залишатиметься на посаді”. Вова, у нас “все ходы записаны”!

Читати далі

Липкое чувство страха

Как в начале лета 14-го года. Только сильнее. В этих ежедневных строчках “антирекордов” есть еще одна цифра, на которую мало обращают внимание. А стоило бы. Вот эта строчка: “Зокрема, захворіли … 673 медпрацівники.” И так каждый день, сотнями. Каждый день. Волонтеры в медицине есть, меценаты есть (все тот же Порошенко уже больше сотни миллионов гривен потратил на донорскую помощь по линии медицины). А вот ряды защитников тают. И во главе страны стоит это… непонятное.

Читати далі

Помста за Майдан (фото, відео)

Переддень Революції Гідності. СБУ вривається в Музей Революції та приватне помешкання директора Музею з обшуком у рамках якогось старого кримінального провадження. «- у нас не 1930-ті роки! – 30-ті, 30-ті, – з насмішкою відповідає слідчий»… Зеленський настільки травмований самою думкою про можливість революційних виступів уже проти нього самого, що навіть не криється в злобній ненависті та кидає на протидію навіть пам’яті своїх найвідданіших псів.

Читати далі

Чего такой кипиш под парламентом?

Сейчас мы с вами покурим тему ФОПов и тех законов, которые сейчас очень срачные в парламенте. Так чем же так страшен законопроект №4313-д? В этом законопроекте отсрочка применения РРО будет доступна далеко не всем, а расширенный перечень рисковых видов деятельности поражает своими размерами. Уже с нового года под РРО попадают почти все существующие ФОПы в стране. Боритесь, дорогие предприниматели, мы желаем вам успехов. И больше не выбирайте для поржать. Давайте жить достойно и ржать не с парламента, а в концертном зале. Бо смех получился так себе. Со слезами и горьким опытом.

Читати далі

Як працює система суддівського рішалова

Українська суддівська система прогнила та перетворила свою незалежність від впливу інших гілок влади на незалежність від правосуддя, здорового глузду та справедливості.
Але джерелом влади, в тому числі й суддівської влади, в Україні є народ.
І якщо народ не може здійснювати владу через органи влади або органи місцевого врядування через те, що судді домовилися та розторгувалися з іншими органами влади, то народ навіть за Конституцією має право здійснювати владу БЕЗПОСЕРЕДНЬО.
Не варто про це забувати. І не тільки суддям.

Читати далі

«Дана» чи «Богдана»?

Насправді, все значно цікавіше! Це не історія про «Дану2М» і «Богдану», і не про безспірну технічну перевагу чеської САУ, і навіть не про калібри. Це історія сумнівного антидержавницького підходу, заплутаних рішень і авантюри, на яку наважуються в Міністерстві оборони і за яку платникам податків пропонують викласти чергові мільйони в твердій валюті!

Читати далі

Як крадуть на дорогах?

Правда якраз у тому, що гроші розікрали. І не просто розікрали. За гроші бюджету нашої країни ми гарантовано отримаємо не дороги, а казна що

Читати далі