У сєвєродонецькі бібліотеки привезли книжки «Справа Василя Стуса» (фото, відео)

Більше 600 книг «Справа Василя Стуса» буде передано 273 шкільним бібліотекам і 297 бібліотекам мережі культури на Луганщині. Книги закуплені Львівською обласною радою коштом бюджету для всіх бібліотек Львівщини і Луганщини. Перші 600 екземплярів книги доставлені «Європейською Солідарністю» Луганщини у місто Сєвєродонецьк. Схід і Захід разом!

Читати далі

Замість згарища на Луганщині буде Львівський гай (фото, відео)

Недавно російські окупанти пустили сюди червоного півня, який знищив тисячі гектарів лісу. Сьогодні небайдужі львів‘яни, кияни і луганчани, активісти «Європейської Солідарності» висадили 3 га нового лісу. Біля двох сотень людей за якусь годину висадили усе, створили частинку майбутніх зелених легень Луганщини. Наступного тижня партійні осередки з Тернопільщини і Одещини також передають тисячі саджанців постраждалим районам Луганщини. Учасників заходу привітав аудіовітанням лідер партії, п’ятий Президент Петро Порошенко.

Читати далі

4 км доріг «великого крадівництва» = 25 польових шпиталей для хворих

Дорожній фонд у 2020 році складає 69,7 млрд гривень. Потрібно було всього шосту частину дорожнього фонду не розкрадати між картелем друзів Зеленського, а витратити на медицину. Сьогодні ми були б озброєні у боротьбі з епідемією.

Читати далі

У нас один ковидариум на всех

Весной тут был перманентый срач про торговлю страхом и запугивание аудитории. А сейчас чего-то стих. Можно было бы многое написать диссидентам. В свете переживаемого кризиса МОЗ. Но когда ты попердоленный лихорадкой и бессоницей, меряешь сатурацию родственникам, тебе так похрен, что аж невдобно. Кто что писал, и кто был прав. Не болейте. Вам не понравится.

Читати далі

Западное лобби против закатывания его денег в личный асфальт «слуг народа» (відео)

Вы уже в курсе, что ушедший из ОПУ экс-министр финансов Уманский рассказал о беспрецедентном разворовывании бюджета на программе Зеленского по дорожному строительству, обвинив его в коррупции и построении коррупционных схем. Уманский – неглуп. Он бы не пошёл на такой демарш в одиночку – здесь ходы просчитаны на перспективу. Кто за ним стоит? Время демарша выбрано не случайно.

Читати далі

Посаду президента та прем’єра в нас захопив Covid

Ось і почався карантин вихідного дня. За помахом найвеличнішої руки, під чиїм керівництвом маски були продані за кордон, а гроші з коронавірусного фонду пущені на дороги та серіали. За помахом цієї руки в бари та кінотеатри будуть входити поліцейські, перевіряти, чи не смієте ви працювати в заборонений час. За помахом цієї руки будуть складати протоколи про порушення і писати кримінальні провадження. І по її ж помаху будуть потім виносити вироки. Звичайно, будуть.

Читати далі

Не ведіться на передвиборчий піар Садового

Те, що «карантин вихідного дня» – це популізм та імітація боротьби з пандемією, зрозуміло. Рішення Кабміну ідіотське. Просто ідіотське. Але коли мер великого у всіх сенсах міста під приводом захисту бізнесу відкрито кладе на закон заради передвиборчого піару – це огидно і може мати дуже, дуже погані стратегічні наслідки. І аплодувати цьому точно не слід.

Читати далі

Объединяться, а не отталкивать колеблющийся электорат

Время идёт, зелёные умирают как класс, а нам рано или поздно придётся объединяться – “ЕвроСолидарность” вряд ли возьмёт 51% голосов, будьте реалистами. Но есть группа людей, которые, на словах поддерживая Порошенко, стараются с каким-то нездоровым исступлением очернить тех, с кем в ближайшее время обстоятельства заставят становиться по одну сторону баррикад. Речь не о том, что нужно хвалить “Голос”, “Демсокиру” или “Удар”, но те, кто основной акцент сосредоточил на мочилове именно этих партий, оставляют за скобками наших основных противников – тех, кто тянет нас в “русский мир”. А эти скрепоносцы молчат и выжидают, выжидают и молчат. Они ждут своего часа.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 13.11.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Кремль и наплыв мертвых зомби-избирателей».

Читати далі