Одужуйте, Володимире Олександровичу. Ви нам дуже потрібні

Ми щиро бажаємо Володимиру Зеленському одужання! Ми впевнені, що він подолає підступну хворобу, не отримає ускладнень і швидко відновиться. Ви – наша надія на справедливість, Володимире Олександровичу. Бо під час слідства і суду по Вашій “діяльності” на посаді Президента України Ви маєте відчувати себе максимально добре. Ви маєте бути витривалим, щоб гідно пройти весь довгий судовий процес, тому що список Ваших “діянь” буде чималим. Тримайтеся там. Треба зміцнити здоров’я. Треба готуватися. Це буде ще не завтра. «На жаль…» ©

Читати далі

Олександр Турчинов: «ЄС» боротиметься за право громадян обирати владу без фальсифікацій (відео, брифінг)

Україна повертається в часи, коли голосування громадян не визначало результатів виборів через масштабні фальсифікації. Про це сказав керівник Центрального штабу «Європейської Солідарності» Олександр Турчинов на брифінгу. Олександр Турчинов зазначив, що «Європейська Солідарність» готує звернення до ОБСЄ з повідомленням про факти фальшування результатів виборів, які відбулись після того, як основна делегація з контролю за виборами припинила свою роботу. «Європейська Солідарність» не залишить жодного факту фальшування результатів виборів. Ми не дозволимо перекреслити це конституційне право наших громадян та повернути країну в часи, коли результати виборів писалися на Банковій в офісі президента», – резюмував він.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка до Львова (фото, відео)

Під час робочої поїздки до Львова Петро Порошенко взяв участь в акції біля суду у Львові, який має розглядати справу проти депутатки «Європейської Солідарності» Софії Федини та української військової Марусі Звіробій за позовом Зеленського, виступив перед однопартійцями Львівської області та зустрівся з Митрополитом Львівським і Сокальським ПЦУ Димитрієм.

Читати далі