А чего вы ждали от засилья идиотов?

Я не знаю, чего некоторые ожидали. Возможно, того, что зелень и компания ответственно подойдут к борьбе с коронавирусом, примут мудрые решения и успешно справятся с проблемой. Лично я изначально этого не ожидал от слова никак. Потому что так не бывает. Не бывает так, чтобы по всем фронтам и отраслям катился обвальный трындец, вызванный засильем идиотов, которые благодаря мудрейшему нариду оккупировали все и вся, а тут вдруг в одной отдельной отрасли благолепие и мудрые решения.

Читати далі

С 2021 года армию будут кормить/травить по системе питания им. Аталотия

Я всегда бы ярым сторонником того, что армия должна закупать продовольствие, а готовить должны армейские повара, искореняя тем самым легендарный “аутсорс”, который идиотским решением ввел в нашу армию полковник Аталотий. Воюющая армия воюющей страны не должна зависеть от гражданских, которые ориентированы на получение прибыли. С 2021 года будет закупаться “услуга питания”, а коммерсы будут сами себе покупать продукты, сами выдавать их своим поварам, которые сами будут что-то там готовить, а гражданский начальник столовой будет это все контролировать. Армия? Та кому она интересна, если это все происходит за 10% от суммы договоров в карманы известных уже нам лиц. 10% от 4 миллиардов в год…

Читати далі

«Проект Бюджету є особистою розпискою Зеленського у власній некомпетентності та дилетантстві» – Порошенко (відео)

«Зеленський яскраво підтверджує українське прислів‘я: “До булави треба голови”. Судячи з проекту Бюджету, він є особистою розпискою пана Зеленського у власній некомпетентності та дилетанстві. Він не збирається виконувати передвиборчі зобов‘язання, а наступного року вже буде екватор його президентської каденції. У Зеленського й Уряду було 9 місяців і 66 млрд із коронавірусного фонду, щоб якісно підготувати країну до викликів пандемії. Не зроблено нічого від слова “зовсім”» – наголосив з трибуни Верховної Ради Петро Порошенко.

Читати далі

«Треба просто припинити конфлікт» – Кравчук

Кравчук повідомив, що «українська сторона ТКГ запропонувала план і… пропонує провести ВИБОРИ В ОРДЛО вже 31 березня наступного року». В країні масштабна криза, пандемія, але Зеленського це не цікавить. Йому треба «мір», вибори у терористів та знищені державні інституції. Чи не здається вам, що події надто прискорюються, а країну ламають по всіх фронтах?

Читати далі

Петро Порошенко закликав парламент негайно відновити дію антикорупційних законів (відео)

Негайно відновити дію антикорупційних законів і не йти на поводу олігархічних інтересів закликав народних депутатів України п’ятий Президент, лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко. «Дубінський як людина Коломойського намагається заблокувати розгляд антикорупційних законів, і сьогодні це відомо всій країні та всьому світу. Не йдіть в нього на поводу», – закликав Петро Порошенко.

Читати далі

Народ сповна має відчути всі наслідки свого вибору

Якщо прямо зараз до керування країною повернеться Порошенко, то десь за тиждень відновиться співпраця з МВФ, за місяць Кремль отримає нові санкції, і в той же день колективний Портнов з Коломойським втечуть в Сизрань. До лікарень моментально завозитимуть кисень, обладнання та тести, лікарі отримають доплати та страхування. Навесні почнеться зростання економіки… Але… це знову мало хто оцінить, і його почнуть проклинати з подвоєною енергією, бо перестане бути страшно і звичайно виникне “дуже багато вапросав”. Тому не на часі, бо просто не заслужили навіть того, що мали.

Читати далі

Верочка. Конгратьюлейшенз

Владимир: Диар мистер Трамп. Ай глэд ту си ю. Ху из эпсенд тудей? Я кон… ког… мля, как это слово читается?
Баба Люба: Конгратьюлейшенз.
Верочка: Ого. Баба Люба, а вы умеете удивить.
Владимир: Так де я… ага, вот. Кон-грат-ю-лейшенз он йо секонд терм оф зе президент…
Верочка: Так он еще не выиграл выборы.
Владимир: Трамп? Бля. Ну хоть во второй тур прошел?
Баба Люба: Йооопт…
Верочка: Эээээ… В Штатах нет второго тура.
Владимир: Владимир: Шо, как и у Кличко?!

Читати далі

Спасибо Богдану за преЗедента – хорошая нам прививка получилась

Украинская Правда в последнее время жжёт напалмом, публикуя интервью за интервью. Вот вчера Андрей Богдан туда сказал, чтобы телепузики пристегнулись, потому что будет потряхивать. Мы ж понимаем, что бремя президентства – оно очень нелёгкое. Но так профукать все полимеры за полтора года смог только Зеленский. Судья Вовк утверждает, что Вава – лох печальный. Уже даже не весёлый, чтоб вы понимали. Вот и Богдан, экс-глава ОПешечки, подкинул поленце в костёр конструктивной критики преЗедента. Лохом не обзывал, но…

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 5.11.2020

Доброе утро!
Пока мы пристально наблюдали за выборами в США, а один хитрый Орк написал два поста о том, что было очевидно, кто победит (по одному на кандидата) и потом один пост удалит, чтобы быть пророком — в нашей стране происходила всякая дрянь. И сейчас мы кратенько рассмотрим, какая именно.

Читати далі

Корупція. Люди боротьби не бачать

Боротися з корупцією в середовищі зелених не збирається ніхто. Того, хто реально бореться з корупцією, ненавидіти мусять водночас і корупціонери, і палкі активісти-борці з корупцією, як це досі триває з Петром Порошенком. Для всіх для них Порошенко був тим, хто відбирав їхніх хліб. Нині і корупціонери не лементують, і активісти владу ледве покусують, а на спільних ефірах навіть зализують її до блиску, як щойно на ICTV. Проте є ще народ. І народ далеко не такий дурний і наївний, як цього хотілося б ЗЕкоманді.

Читати далі

Віталій Марків: «Правда є. Справедливість існує» (фото, відео)

«Україна своїх не кидає! Радію, що ми вкотре довели цю аксіому. Міланський апеляційний суд виправдав українського військовослужбовця Національної гвардії Віталія Марківа. Справедливість відновлена. Дякую усім, хто боровся. Сподіваюся, що українська Феміда братиме приклад з італійської, і незаконно засуджені патріоти, які досі залишаються за ґратами, будуть звільнені» – Петро Порошенко.

Читати далі