В нашей стране, Владимир Александрович, виноват всегда президент

Обед, Офис президента Украины. В длинном и узком кабинете сидят хмурые люди и делают вид, что все так, как и должно быть. По ковровой дорожке туда-сюда бегает президент Украины и кричит. Микола Т. завороженно провожает его глазами и шевелит губами, наверное, подсчитывает круги. Владимир: ЧТО? Что это было, а? Вот скажите мне – как? КАААК? Давид, как? Пятнадцать процентов! Пятнадцать! От правящей партии, от монобольшинства! Кто в этом виноват? Давид А.: Порошенко!

Читати далі

Антиконституційний переворот імені Зеленського

Рішення КС поставило під загрозу антикорупційну реформу, безвіз і взагалі європейський вибір України. І це потребує негайної реакції президента й парламенту. Але те, що ми бачимо у внесеному Зеленським законопроєкті, значно гірше за найгірші рішення КС. Це відвертий замах на конституційний лад і спроба встановити безконтрольну диктатуру. Те, що пропонує Зеленський, – це державний переворот, після якого в Україні буде або диктатура, або Сомалі. Відповідальні громадяни не мають вестися на цю примітивну двоходівку влади. Треба захистити Україну і від знахабнілих суддів, і від Зеленського, а не відігравати роль масовки у діях Банкової з руйнації державності.

Читати далі

Петро Порошенко оголосив шляхи виходу з конституційної кризи (відео)

«Маємо зробити все, щоб відновити незалежність антикорупційної інфраструктури. І парламент може це зробити доволі швидко. Але демократія – це так само частина нашого цивілізаційного європейського вибору. А той спосіб вирішення проблеми, який запропонував Зеленський, веде нас зовсім в інший бік. І не має нічого спільного з боротьбою з корупцією. Він бореться за абсолютну владу, ніким і нічим не обмежену.  І підігравати йому в цьому – значить вести країну до національної катастрофи. Ми точно цього не дозволимо», – переконаний п’ятий Президент.

Читати далі

По всьому фронту починає розкручуватися маховик загострення

За останню добу під час обстрілів російсько-терористичними угрупованнями українських позицій на Донбасі вбили двох наших воїнів, ще двоє зазнали поранення. Ці втрати свідчать про повне фіаско розрекламованих Зеленським домовленостей про припинення вогню. Щодо тези Зеленського про «незначні втрати»: життя кожного українського воїна – це значна втрата для країни, і за це ворог повинен відповідати! Вічна пам‘ять полеглим Захисникам…

Читати далі

Госстат тоже в шоке

Оказывается, у нас растут не жиры в масле, а задолженности по зарплатам. На 1 октября 2020 года общая сумма задолженности по заработной плате была 3 миллиарда 560 миллионов 900 тысяч гривен. Например, в сфере образования с начала года задолженность выросла на 21%, а в в здравоохранении до 229%, то есть более чем в два раза. Это всё на фоне огромных зарплат чиновников, которые выплачиваются в полном объёме и вовремя. А теперь еще преЗедент решил закатать вирус в асфальт, а потом добить его песнями и плясками 95-го квартала.

Читати далі