Хлопчики вмикають режим «нічого втрачати»

Офіс президента Зеленського відрапортував про фантастичні результати в ТКГ під керівництвом Кравчука. Усе у режимі «хліб-сіль». І там говориться про відкриття двох нових КПВВ – «Щастя» і «Золоте»: «Інфраструктура обох КПВВ готова для проїзду вантажного транспорту». Який такий вантажний транспорт офіційно курсуватиме між нами та окупованою ворогом території? Що він буде возити? Вова, тобі твоїм фейковий опитуванням про «вільну економічну зону» зовсім голову надуло? Схоже, що сюрпризів «після виборів» буде багато.

Читати далі

В ЕС считают решение КСУ основанием для временного приостановления безвиза

Конституционный суд является никому не нужным атавизмом в правовом государстве. Часть его полномочий упразднить совсем, а часть передать Верховному суду Украины. Надоело смотреть на этого обрюзгшего и забронзовелого Голобородька с его корабельными соснами в Раде и БЕНЕориентированными судьями. Только досрочные парламентские выборы и проведённая в турборежиме реформа судов спасут нас от того метеорита, который несётся в сторону Украины и грозится отбросить её на задворки русско-белорусского мира. Поднимите ему веки, дайте волшебного пенделя. Пока не поздно…

Читати далі

Так виглядають 73 мільйона доларів

Це палета 100 баксових купюр і лише чверть від того, що бажають з кожного громадянина струсити Суркі. Увага громадськості призвела до того, що сьогодні апеляційний суд зробив справжній шпагат. Чим довше не платять Суркам – тим менше шансів в них є взагалі щось отримати, тим більші їх витрати, тим гірше їх та їх патронів становище. Наступний раунд буде у Верховному, пізніше стане відомо коли.

Читати далі

Зеленський несе персональну відповідальність за руйнування антикорупційної інфраструктури – Порошенко (відео)

«Я закликаю наших європейських партнерів не карати усіх українців позбавленням безвізу за гріхи влади.  Кого слід карати – це всіх осіб, причетних до руйнації антикорупційної інфраструктури, тотального згортання реформ, гальмування України на шляху до Європи.  Хай собі вільно мандрують не до Куршавелю, Монако чи Зальцбурга, а до Ростова, Москви і Магадана», – наголошує п’ятий Президент.

Читати далі