Шлях до падіння й повної руйнації країни тепер можна розвернути

Ось і відбулося в нашій країні визначне політичне явище з довгою і невиразною назвою – вибори до місцевих органів влади. І хоча ще продовжуються спори і взаємні звинувачення, заяви до Національної поліції та просто заяви, і не оприлюднені ще офіційні результати, але вже можна із впевненістю сказати: вибори відбулися. Так, із рекордно низькою явкою виборців, подекуди із ганебно незадовільною організацією з боку місцевих чиновників, із повним іноді ігноруванням карантинних обмежень всіма без виключення учасниками заходу, але сталося. Спробуємо розібратись, що саме. Про що вже можна говорити і що аналізувати.

Читати далі

«Європейська Солідарність» закликає всі проєвропейські та проатлантичні сили до об’єднання (фото, відео)

«Переконаний, лише через це об’єднання ми зможемо перемогти. Напередодні другого туру місцевих виборів, до якого пройшли кандидати від проєвропейських сил, ми хочемо без будь-яких умов зробити перший, дуже важливий крок. Наша партія і я, як її лідер, прийняли рішення про підтримку кандидата на міського голову міста Черкаси від партії «Голоc» Віктора Євпака. Дякую виборцям, які підтримали нас по всій Україні і, особливо, на сході» – зазначив п’ятий Президент України Петро Порошенко.

Читати далі

Хелловін, кажете? Ми його не святкуємо, ми в ньому живемо

Вищий антикорупційний суд постановив відновити справу по Роттердам+ за позовом Центру протидії корупції Шабуніна та Нікопольського заводу феросплавів Коломойського. Активіст і олігарх – це сила! Процес починає нагадувати вічний двигун. Знаходиш підходи до судді та нескінченно відкопуєш справи по Привату, по Роттердаму, по якихось своїх шкурних питаннях. Вибираєш час зручніше, поки все забито шумом, і показуєш, хто вирішує питання в Україні. Закопайте вже стюардесу. Геть розпусту!

Читати далі

Рішення Конституційного суду – відверта прокремлівська операція проти України

В 2010 році при владі Януковича був скасований пакет антикорупційного законодавства, який був Євросоюзом оцінений дуже високо, але так і не став чинним. В 2020 році при владі Зеленського шматочками обдирають антикорупційну реформу, почату за часів Порошенка і яка прив‘язана до угод з Євросоюзом, в тому числі й про безвіз. А ще Зеленський, напевно, погано пам‘ятає, що сталося з Януковичем, коли той вирішив відвернути Україну від Європи. Був Зек, став Зе. Різниця в одну букву і 10 років. Закінчить теж достроково.

Читати далі

Конституційний суд України скасував антикорупційну реформу

Корупційні практики в Україні перемагають на найвищому рівні: судді Конституційного Суду прийняли рішення в «справі про незаконне збагачення» за поданням нардепів від ОПЗЖ та «За майбутнє» у власних інтересах. НАЗК виявило ознаки декларування недостовірної інформації у двох суддів Конституційного Суду. Це порушення статті 366–1 Кримінального кодексу України. Вчора судді голосували за визнання цієї статті неконституційною. Це свідчить про наявність у цих суддів конфлікту інтересів під час участі в прийнятті рішення. Закон забороняє суддям брати участь у справі за таких умов.

Читати далі