«Європейська Солідарність» – партія, яка перемагає та об’єднує всю Україну (фото, відео, інфографіка)

«Європейська Солідарність» є тією партією, яка об’єднує всю Україну, яка представлена в усіх обласних радах, і це вже остаточно. Це єдина партія, яка представлена всюди – обласні ради, міські ради обласних центрів, міські ради таких міст як Кривий Ріг, Краматорськ, Слов’янськ, Старобільськ і багато інших міст. «ЄС ні за яких обставин не буде формувати коаліцію ні зі «Слугами народу», ні з ОПЗЖ, ні з будь-яким іншим прокремлівським проектом. «Європейська Солідарність» виступає за єднання всіх проукраїнських патріотичних сил, щоб захистити наших громадян від корупції, свавілля та безпорадності центральної та місцевої влади!», – наголосив керівник Центрального штабу партії Олександр Турчинов.

Читати далі

Громадськість та народні депутати закликають повернути фінансування Архіву національної пам’яті

Представники культури, науки, медіа та парламентарі оприлюднили відкрите звернення до Верховної Ради та Кабінету Міністрів, в якому наголошують, що приміщення Архіву національної пам’яті потребує реконструкції, та висловлюють стурбованість, що у проєкті Державного бюджету на 2021 рік не виділено коштів на будівництво інституції. 

Читати далі

Псевдоопитування Зеленського було прихованою агітацією (відео)

І грало на популяризацію однієї з партії. Вперше з 2014 року маємо зауваження БДІПЛ/ОБСЄ щодо виборчої кампанії. Зеленський не впорався з важливим завданням президенства – бути над процесами, бути гарантом, а не учасником.

Читати далі

Влада на рак не хворіє. Вона їм ставить

Гроші з державної програми по боротьбі з онкозахворюваннями за рішенням зеленого кабміну підуть Укравтодору. Вони гарячково намагаються врятувати хоч щось зі своїх провальних дій. І їм абсолютно наплювати, що ситуація з раком в країні стрімко летить до катастрофи. Чорний жарт про хороші дороги на цвинтар – давно вже не жарт. Наступного разу, панове, які голосують за клоунів, пам’ятайте, вони запросто можуть виявитися людожерами.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 27.10.2020

Вы помните Зеленского на инаугурации? Подтянутого, с горящими глазами, подпрыгивающего и целующего Лысого в лысину, а потом бодренько дающего команду парламенту: «Работать, су-ки!» Где этот энергичный лицедей?

Читати далі

Как и в 2014-м спасение нас самих в наших руках

Если кто-то из вас будет на грани, то я буду звонить Лесе Литвиновой, которая как та девочка, которая ходит по берегу и бросает выброшенные на берег морские звезды обратно в море. В очередной раз Леся выкупает кислородные концентраторы по достаточно сносной цене. И когда она бросает клич о сборе денег на очередной концентратор, а вы бросаете деньги на ее клич, вы помогаете не ей, вы помогаете себе, в первую очередь, остаться человеком. И даже если вы не заболеете или заболеете, но вам не понадобится кислородный концентратор, вы будете знать, что благодаря вам кто-то, вдохнув кислород, остался жив.

Читати далі

Финансирование от МВФ можно не ждать

Есть вопросы к независимости НБУ. Транша действительно нет. Вопрос по Украине не обсуждался, встречу отменили. Говорить с Шевченко не о чем. Да и никто не хочет. А пока не будет финансирования и зеленого света от МВФ, шансы на получение бабла из других источников крайне малы. И позиция простая – вашему блохастому бабок не давать.

Читати далі