Петро та Марина Порошенки на виборчій дільниці проголосували за Україну, ЄС і НАТО (фото, відео)

«Я твердо переконаний, що сьогодні робиться перший і дуже важливий крок для того, щоб повернути Україну на європейські рейки. Ще раз хочу наголосити – сьогодні це не тільки і не стільки голосування за каналізацію, за ліфти, за освітлення чи за бруківку на дорогах. Я прошу всіх пам’ятати, що сьогодні – це голосування за Україну», – наголосив п’ятий Президент. Порошенко подякував тим виборцям, які ігнорують незаконне опитування. «Нічого, крім шкоди Україні, це не принесе», – попереджає Петро Порошенко.

Читати далі

До «опитування» Зеленського залучають неповнолітніх, це неприпустимо

Костопіль, Рівненська область. Дитині 14 років! Залучена до псевдоопитування Зеленського. Я публічно звертаюся до омбудсмена Людмили Денисової, дитячого омбудсмена Миколи Кулеби негайно надати цьому правову оцінку. Зрозуміло, що діти пішли працювати за 1000 гривень не від хорошого життя, не від «закінчення епохи бідності». Але це ще огидніше, ніж передвиборча гречка пенсіонерам.

Читати далі

Уважайте себя

Каждый проголосовавший – уже гражданин. Но не каждый гражданин понимает, какую роль он играет в своем государстве. Понимай, что за обещаниями иногда нет реальных дел. Либо есть те, которые уже завтра приведут тебя и твою семью к существованию более униженному, более нестабильному, более зависимому, чем есть сегодня.

Читати далі

Бабусі йдуть голосувати

Йде ядерний електорат біди. Який майже завжди перемагає. Майже. Всі ці люди вирішать, що з тобою буде – без тебе. Загалом, залишайся вдома, звичайно. За тебе є кому проголосувати. Є кому вирішити, як ти будеш жити. І що буде незабаром з тобою, твоїми дітьми, внуками і майбутнім. Явка буде низькою – біля 35%. Математично це означає, що твій голос буде важити десь вдвічі. І ти можеш перемогти. Навіть скоріше ніж при нормальній явці. Але також математично, якщо не прийдеш, все буде точно навпаки. Бо «бабусі» різного віку і статусу прийдуть точно.

Читати далі