Петро Порошенко на телемарафоні «Твій вибір» в ефірі телеканалів Прямий, Еспресо, 5 канал (фото, відео)

«Вчора виповнилося 1,5 роки владі Зеленського. Це час, коли треба звітувати перед народом. 25 числа ця влада звітує перед народом, і народ може дати оцінку цій владі, яка знищила Україну», – резюмував п’ятий Президент.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 23.10.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Шестерка из «Sandworm» и поддельные обезьяньи вакцины».

Читати далі

Слуги – партія людей фантастичної сміливості

Опитування, ініційоване президентом Зеленським, буде профінансовано партією Слуга Народу. Такий подарунок Президенту України вирішила зробити улюблена партія до свята місцевих виборів. Подібне опитування коштуватиме щонайменше 2-4 мільйони доларів. Опитування ініціює не партія, а безпосередньо Зеленський (партія лише його фінансує), фактично йдеться про оплату партією особистих витрат президента. Саме “особистих”, бо за Конституцією у Президента немає повноважень ініціювати опитування. Отже таке фінансування фактично є хабарем Зеленському.

Читати далі

Інтерв’ю з «теплої ванни»

Це сюрреалізм, якщо б Кафка сюди глянув, то помер би від заздрощів зі своїми тарганами, Стівен Кінг посивів би і записався у групу психологічної підтримки. Який Майдан-3? Вся країна скорше поїде кукухою, аніж виробники шин встигнуть намайструвати достатньо палива для вогнищ. А найстрашніше знаєте шо? Він… воно… оце (!) вірить в те, що каже. Це ж десь цей маразм йому в очі та вуха потрапляє… якийсь унітаз словотвірний є у них там, чи шо… кнопку натис – і лайнолітери складаються в лайнослова, а ті в лайноречення і лайнопотік свідомості гаранта. Може це експеримент? Типу над ним, а виходить над усією країною…

Читати далі

Сергій Журавель не порушив батьківського слова та подав заяву про злочин Зеленського в ОГПУ та ДБР

Морський піхотинець Ярослав Журавель загинув, виконуючи бойове завдання. Тому що чекав на своїх. Тому що вибрав смерть замість порятунку в полоні. Як воїн. Він не дочекався. І не тому, що армія була не готова врятувати свого. А тому, що процес “взяв під контроль” “верховний головнокомандувач”. І “прагнення до миру для збереження життів” виявилося важливішим за це саме життя. “Особистий контроль” блокував саму можливість порятунку пораненого.

Читати далі

Робоча поїздка Петра Порошенка до Запоріжжя (фото, відео)

«Не змарнуйте свій голос, не дайте розпорошити його на будь-які інші політичні проекти. Бо ви думаєте, що ви не будете голосувати за них, а насправді ваш голос піде ОПЗЖ або «Слугам». Ми є ядром, навколо якого гуртуються проєвропейські патріотичні сили в усіх областях сходу і півдня України. Так є в Харкові, в Одесі, так і в Запоріжжі – тут є наша потужна, сильна проукраїнська команда. «Наші кандидати – це фахові управлінці, кандидати наук, аграрії, ветерани АТО, волонтери, громадські діячі, меценати, лікарі – і серед них немає клоунів», – зазначив п’ятий Президент.

Читати далі

Петро Порошенко взяв участь у Спеціальному Безпековому Форумі в Києві (фото, відео)

У п’ятницю розпочався Спеціальний Київський безпековий форум 2020 року «Імунітет Східної Європи: Вакцина свободи проти вірусу поневолення». У заході беруть участь провідні політики, дипломати і громадські діячі з України, Європи та США. і спеціальними онлайн-зверненнями до учасників форуму звернуться Президент Європейської народної партії і Президент Європейської Ради у 2014-19 роках Дональд Туск, професор Стенфордського університету і всесвітньовідомий філософ Френсіс Фукуяма, а також зовнішньополітичний радник Віце-президента Сполучених Штатів Джо Байдена, виконавчий директор Пенн-Байден Центру з дипломатії і глобальної взаємодії Майкл Карпентер.

Читати далі