Щорічний бенефіс Голобородька, або Чергова порція уринотерапії в офтальмології в режимі душу Шарко

Спектакль-показуха з імітацією щирості й відвертості з зачитуванням тексту з трьох суфлерів задля імітації інтерактивного спілкування з залом. Суцільні маніпуляції й цілі пласти відвертої брехні. Але цей текст не для нас же з вами. І не для парламенту. Й, головне, не для країни. Цей потік оптимістичних тез про те, як все чудово й перспективно, спрямований лише до тієї категорії некритичних і легковірних громадян, які ще й так схильні вірити Зеленському. Він мав їх надихнути й мобілізувати. І з цим завданням Зеленський більш-менш успішно справився. Жахливо те, що він навіть не думає хоч щось корисне зробити для країни. Не віртуальної й не електоральної, а реальної.

Читати далі

Free Riff!

Десять місяців Андрій Антоненко знаходиться за ґратами. Всупереч фантастичним доказам, театральним експертизам і тому бреду, яке звинувачення називає звинуваченням. Десять місяців вже вкрадено з його життя. Десять місяців людина, яка могла творити, їсть тюремну пайку тільки з однієї причини. Кілька виродків при владі заздалегідь оголосили його злочинцем. Просто тому, що одному клоуну потрібно було створити видимість виконання своїх брехливих обіцянок. Просто тому, що один чорт мав довести свою незамінність і компетентність всупереч розгулу реальної злочинності в країні. Прийди завтра! Підтримай Ріффа!

Читати далі

Турборежим агітації за слуг замість прийняття Держбюджету

Оскільки місцевою виборчою кампанією займається в ролі примітивного агітатора сам Зеленський, то можна припустити, що рішення зірвати терміни розгляду бюджету в першому читанні належить саме йому. І відповідальність за це грубе порушення Бюджетного Кодексу лежить тільки на ньому. Він не може думати зараз про епідемію, про оборону, про всі інші численні проблеми. Його класичний совковий процесор не переключиться на щось інше, доки не завершить одну з кількох етапну операцію єдиного завдання – місцевих виборів. У нього зараз в голові взагалі не відображається ніщо інше. А сьогодні Зеленський в Раді буде агітувати за слуг на місцевих виборах.

Читати далі

В очікуванні щорічного послання президента у парламенті України

Сьогодні президент Зеленський виступить зі щорічним посланням у парламенті України. Він розцінює це як останній передвиборчий крок, що має додати 1-2% до вмираючого рейтингу його партії. Водночас у таких зверненнях до народу Президент повинен прозвітувати про зроблене і поділитися думками щодо прийдешнього. За півтора року Президент так і не зумів зібрати біля себе команду зірок. Ніхто не розуміє, хто чим займається, за що відповідає. Жодного знакового прізвища і жодної мети на державному рівні. Слуги так і залишилися неосвіченою челяддю, яка бреше і грабує.

Читати далі

«Європейська Солідарність» наполягає на створенні ТСК щодо розкрадання коронавірусного фонду (відео)

«Ми вимагаємо створення ТСК про використання коштів, які були направлені на боротьбу з Ковідом. Також наша фракція зареєструвала постанову, в якій ми вимагаємо негайного звіту від Зеленського, який в березні створив координаційний штаб, який не займався нічим весь цей час, звіту про використання коштів, відповіді, що робила в цей час місцева влада, яка отримала серйозні кошти від децентралізації, але так само діяла неефективно в питанні боротьби з Ковід», – наголосила Ірина Геращенко на Погоджувальній раді.

Читати далі

У Зеленського не бачать підстав для розслідування діяльності російського агента Андрія Деркача (відео)

Офіс Генерального прокурора відмовився порушувати кримінальне провадження проти нардепа Деркача, який визнаний американським урядом агентом Кремля. Про це повідомили адвокати п’ятого Президента Порошенка. Вони зазначили, що оскаржують таку бездіяльність в суді. Водночас, за інформацією з Офісу Генпрокурора, Зеленський незадоволений відсутністю результатів у справах проти Порошенка і вимагає терміново «накопати» щось на лідера опозиції.

Читати далі

Совок протирічить Україні

Я точно не готовий більше слухати вскукареки про нашу історію, про ДніпроГЕС, збудовану особисто ЦК КПРС, про піонерів-гемороїв та про святе право Кремля використовувати тут свої soft power assets. Все. Це вже не просто гидко, це вже абсурдно. Або український топос, або совковий. Або страждають совки, або страждають українці, або беремо компромісний варіант, проспект Героїв Сталінграда впирається у вулицю Степана Бандери, і страждають обидві категорії. Здається, ми вже переросли перехідний період піклування про ніжні почуття бабусь-КПРСниць та дідусів-НКВДшників. Час вже потурбуватися про наступні покоління.

Читати далі

Про що розповів і про що промовчав Голова Нацбанку міжнародній спільноті

Прочитав статтю голови НБУ Кирила Шевченка на Atlantic Council. Там голова НБУ розповідає нам про досягнення перших 8 місяців 2020 р. Смішно, що на 1 серпня, тобто на перше число 8 місяця 2020 року Шевченко був головою НБУ всього два тижні. А на кінець 8 місяця шість тижнів. Тобто спочатку він всіх звільняє і каже, що вони – гімно та не вміють працювати, а потім він на англійський мові пише всім про успіхи тих людей, яких звільнив і чий успіх присвоює собі.

Читати далі

Помста – це страва, яку подають холодною

У вівторок, 20.10.2020 р., з подачі Тимошенко у Раді розглядатиметься спеціальна постанова «Про заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби…». Судячи з усього, документ став результатом відчайдушних міжфракційних торгів і буде проголосований. Юлію Володимирівну не можна назвати злопам’ятною людиною. Вона просто сама по собі зла, і пам’ять у неї хороша. ЮВТ не забула приниження 19-го, коли їй довелося посидіти у приймальній Зеленського і піти ні з чим. Ну, Вова тоді на коні був, йому здавалося, що він усіх зробив разом, так. Отож, що нам пропонують бютівці?

Читати далі

Петро Порошенко в програмі «Свобода слова – Країна. Вибори. Епідемія» на ICTV 19.10.2020 (відео)

«Коли кажуть, що у нас 100% заповненість лікарень – це не просто так. Це добові черги швидких, які не можуть госпіталізувати людину. Це відчай мами, яка не може покласти в лікарню сина з важкою хворобою. Це абсолютна, злочинна бездіяльність, некомпетентність влади, яка втратила сім місяців для того, щоб підготувати країну, ліжка, ліки, кисень, лікарів до протидії цій страшній хворобі», – переконаний п’ятий Президент України.

Читати далі