Закликаю Нацполіцію припиняти спроби незаконного впливу на виборців у день голосування – Володимир В’ятрович

«Надіслав офіційне звернення до голови Національної поліції з закликом упереджувати, виявляти і припиняти будь-які спроби незаконного впливу на виборців у день голосування 25 жовтня», – пише В’ятрович. «Перш за все, у вигляді фейкового «опитування» від Зеленського. До речі, фейкове воно не лише тому, що президент не має повноважень проводити жодні «опитування», а й тому, що не існує жодного способу контролю і отримання достовірних даних за підсумками цієї афери», – наголошує народний депутат.

Читати далі

Новий антирекорд – за добу 6410 хворих

Вже зрозуміло, що влада не може дати ради з епідемією. Спочатку зробили комедійний серіал із Зеленським у головній ролі, який призначив себе головою Координаційної ради з протидії епідемії та щодня знімав відосики. Потім він вихвалявся, що став майстром спорту з боротьби з коронавірусом. Але сьогодні, коли, як і очікувалося, ситуація погіршується, Зеленський раптом забув про боротьбу з епідемією та віддав цю тему на відкуп місцевій владі — хай вони все вирішують і за все відповідають.

Читати далі

Когда закончатся деньги, будем грызть асфальт

Представьте себе, что доходы Вашей семьи снизились. Вы вынуждены были перейти на более дешевые продукты питания, отложить покупку необходимой одежды, отменить спортивные секции для детей. И вот, в этот период, глава семейства решил купить новый телевизор, чтобы смотреть любимый сериал, и чтобы как у соседа было. Но так как денег нет, то купить пришлось в кредит. Поэтому, теперь в семье, в добавок к недостатку денег, добавились еще платежи по кредиту. И как Вы назовете этого главу? Идиот? Дебил?

Читати далі

Про наступне засідання Верховної Ради й Державний бюджет

Слуги, які займаються організацією виборів на місцях, попросили не розглядати держбюджет до дня голосування. Адже основа їхньої агітації полягає в спекулюванні майбутніми видатками з Держбюджету на місцеві програми й потреби. Вони вже своїм зазомбованим виборцям на пару десятків бюджетів наобіцяли. А якби за кілька днів до виборів їм же самим довелося голосувати за документ, де нічого цього нема? А натомість є скорочення соціальних видатків і всього потрібного громадянам і країні, зате нарощення коштів на утримання органів влади й силовиків. От і вирішили відкласти на післявиборів.

Читати далі

Країна повертається до «русского міра»

В Києві масове засилля акторів з держави-агресора. «Миротворець» більше ні на що не впливає… На минулому тижні Держкіно зарубало ВСІ патріотичні кінофільми. Українське кіно про Олену Телігу, Лесю Українку, «Наші котики-2» НЕ отримали фінансування. Зате зараз в Україну масово їдуть рашисти, щоб знімати тут свій московський мотлох та повертати нас всіх до російського колоніального медіапростору. З їхніми «пєснямі», недофільмами та рашистами, які будуть розповідати воюючій державі, як жити і як любити Путіна.

Читати далі

Шахрайський «опитувальник». Зе-питання

Це опитування проводитиметься коштом якихось меценатів, якоюсь громадською організацією, і так само будуть рахуватись результати. І це все відбуватиметься на офіційних виборчих дільницях за закликом Президента. Перше поставлене Зеленським питання про “довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах”. І першим тоді має бути покараний сам Зеленський, адже саме факт проведення оплаченого “меценатами” опитування, як раз і буде одним з таких корупційних злочинів.

Читати далі

Марина Порошенко закликала столичну владу закупити школярам та вчителям Києва електронні планшети (відео)

Партія «Європейська Солідарність» вимагає від столичної влади не ризикувати життям та здоров’ям дітей, негайно впорядкувати систему дистанційного навчання, а також забезпечити з місцевого бюджету столиці київських школярів та вчителів необхідними для дистанційного навчання технічними засобами. «Бо ми не маємо права втратити цей навчальний рік. Це та важлива інвестиція, яку має започаткувати Київ. Інвестиція в майбутнє нашого міста», – у своєму відкритому відеозверненні заявила Марина Порошенко.

Читати далі

Перша робоча поїздка Петра Порошенка після одужання на Рівненщину (фото, відео)

Під час робочої поїздки На Рівненщину Петро Порошенко виступив перед прихильниками в Острозі та Рівному, вшанував пам’ять захисників, які загинули за Україну, в Здолбунові, спілкувався з місцевими мешканцями. «Важливо, щоб місцеве самоврядування було запобіжником проти некомпетентності, дилетантства «зеленої» влади. Місцеві вибори мають стати потужним, неначе корабельний ревун, сигналом, який дасть зрозуміти слугам, що «триумфальное шествие зеленой власти» завершилося. Зелень падає восени. Ми маємо все зробити для того, щоб не дати їм забути, задля чого шість років Україна проливала кров. Ви хочете довірити своє майбутнє і майбутнє ваших дітей тим політикам, які душу й тіло поклали в кишеню Коломойського?», – наголошує Порошенко.

Читати далі