Свіжий ковід-прогноз від науковців

Є дві хороші новини: 1. Летальність від коронавірусу повільно знижується. Тобто ймовірність “витягнути коротку соломинку” і проїхатися по новій асфальтованій дорозі на кладовище, збудоване в рамках президентської програми “Великий похорон”, зменшуються. 2. Кількість людей, які одужали, зростає. Але є й погана новина… Будьте здорові.

Читати далі

Сьогодні день психічного здоров’я

Цього тижня у Херсонській області мати дитини з аутизмом кинулася разом з ним у канал. Син втопився, вона – ні. Її чекає суд. Страшна трагедія. Безліч коментарів осуду матері. Всі в білому. Але. Цю дитину і матір вбили суспільство і держава. І продовжують вбивати. Я це стверджую, бо я маю 16-річного сина з аутизмом. Бо я пройшла шлях відчаю і боротьби. І ще йду ним. Цю проблему зручно не помічати. Цю проблему зручно замовчувати. Цю матір зручно засуджувати. Але так не повинно бути, якщо ми люди. Тому я хочу справжньої інклюзії та готова за це боротись.

Читати далі

З Днем народження, пане Генерале!

Українці ще побачать справжню роль генерала Муженка, достатньо порівняти ЗСУ весни 2014 р. і ЗСУ весни 2019 р., аби збагнути, що ЗСУ була заново створена та увійшла до десятки найсильніших армій Європи. Українці ще побачать всю відданість і самопожертву Начальника Генерального штабу тих часів. Дізнаються про подвиг професіонала. З Днем народження, пане воєначальнику! Міцного вам здоров’я, сил і багато років життя!

Читати далі