Хто такий «господін» Пальчевський?

Пальчевський – це такий собі «Медведчук-лайт». Це кандидат для тієї частини виборців, яких Медведчук лякає своєю радикальною наближеністю до Кремля. Пальчевський – кандидат для виборців зі свідомістю малоросів, які хочу бачити Україну чимось на кшталт Польщі часів СРСР. Країною, номінально незалежною, але пов’язаною з Росією. Навіть не сумнівайтеся, якусь кількість таких людей політпроект Пальчевського знайде.

Читати далі

Хроники моего Ковида. Часть 2

Сейчас я лежу и дышу кислородом, и мне значительно легче, и жду анализы, имея направление в больницу на руках. Если анализы приходят плохие, я сразу бегу в больницу. Тут недалеко. Пожалуйста, не надо мне писать: нужно было сразу бежать в больницу. Нет, без анализов, с загруженностью больниц они меня мариновать будут долго. Мне легче дождаться под кислородом дома анализы и уже тогда ехать в больницу. А не умирать у них в приемном отделении на стульчике ближайшие 3 часа.

Читати далі

Як можна жити в оточенні вічно невдячних і вічно зубожілих рагуль?!

Як вкласти мільйони доларів своїх особистих коштів і грошей свого фонду, щоб прикрити ЗЕлену дупу масками, захисними медичними костюмами, апаратами ШВЛ, тестами тощо, то нарід це дозволяв, не засуджував і щедро приймав, бо хоче жити. І тут захворів сам Порошенко. І посипалося: ай-ай-ай, лікується в приватній клініці, гроші накрав, хай вже йде на відпочинок. Є й інші побажання, але то таке, з чийого чорного рота вилетіло, туди й повернеться. Чорти — вони такі. Чорти людьми ніколи не стануть. Чорти чортами й залишаться. Петру Олексійовичу якнайшвидшого одужання!

Читати далі

«Нафтогаз». Битва титанов

Все делается под политический заказ. А огромные цифры “убытков” не вяжутся с ситуацией, когда официально говорится, что Нафтогаз – налогоплательщик номер один. Тем более что нынешний Нафтогаз представляет собой разительный контраст с тем Нафтогазом, который был до 2015 года – официально убыточным, с огромными долгами. МВФ постоянно указывал, что эти долги генерируют дефицит бюджета. Сейчас такого нет. Но происходят попытки поставить на ключевые госпредприятия “своих людей”.

Читати далі

Лопухове меню для лохів

Ось вам новий міністр фінансів. Нове, молоде обличчя, у якого вже є чіткий стратегічний план, як ви будете менше жерти і більше платити податків, а то у нас тут миші прогризли дірку в 300 мільярдів в бюджеті, та комусь треба затягнути пасок, бажано на шиї. І споживчий кошик буде вегетаріанський. З лопухів. І одяг вегетаріанський. З пластикових пакетів. Тобто це не просто “може бути”. Це “точно буде”. Обрали? Жеріть! Ой, навпаки. НЕ жеріть…

Читати далі

Брифінг ЄвроСолідарності: Людям потрібні ліки від коронавірусу, а не асфальтована дорога на цвинтар (відео)

Після засідання Кабміну народні депутати з фракції «Європейська Солідарність» Марія Іонова та Ростислав Павленко провели брифінг щодо ситуації з коронавірусом. «Уряд не має стратегічного бачення, як боротися з епідемією коронавірусу, яка з кожним днем набирає обертів. Влада пливе за течією, констатуючи цифри зростання захворюваності, але не пропонуючи стратегічних рішень. У Зеленського займаються перерозподілом коштів на соціальні виплати, замість того, щоб повернути гроші з дорожного будівництва. Безсистемне реагування влади Зеленського на виклики коронакризи заганяють Україну у хаос» – заявили народні депутати.

Читати далі

Хроніки боєвих калачєй

Догана Ради Нацбанку Рожковій та Сологубу, які нібито порушили принцип One Voice Policy, можливо, стане приводом для їх звільнення та ВЖЕ стала міжнародним скандалом. Передайте хтось Єрмаку та Зеленському, що грошей від МВФ, ВБ та макрофіна від ЄС не буде тому, що голова НБУ Кирило Шевченко та голова Ради НБУ Данилишин – довбні. А замість грошей буде ФБР. І не тільки Коломойському з Дубінським, якщо що.

Читати далі

Матросы – дело черновое. Выбирайте Партию!

Народ, к черту заблуждения. Вы не Васю выбираете. И не друзей Васи. Вы ПАРТИЮ выбираете. И не считайте местные выборы в том понимании местными, что выбираются отдельные Васи или Кати. За этими людьми стоят партии. А партия – это вектор развития. И это либо Россия, либо Европа. Вася мелкий персонаж, и папа его, местный олигарх-регионал, – тоже мелкий персонаж. Местные выборы – это не за имена, это за нечто бОльшее.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 09.10.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Призраки кремлевского прошлого».

Читати далі