НАБУ зареєструє провадження щодо незаконних витрат коштів з фонду боротьби з коронавірусом (відео)

Народні депутати з фракції «Європейська Солідарність» прийшли до Національного антикорупційного бюро з вимогою провести розслідування незаконних витрат державних коштів з фонду боротьби з коронавірусом. Депутати також планують звернутись до адміністративного суду щодо законності дій уряду Зеленського із перерозподілу цих коштів. Про це сказала народний депутат Вікторія Сюмар в коментарі журналістам перед подачею депутатського звернення до НАБУ.

Читати далі

Влада Зеленського намагається активно протидіяти веденню виборчої кампанії «Європейської Солідарності»

Щодня «Європейська Солідарність» змушена повідомляти про нові факти брутального порушення владою прав опозиції та руйнації виборчого процесу. При безпосередньому потуранні керівництва країни представники місцевої влади, які працюють на правлячу партію та її сателітів, намагаються не допустити «Європейську Солідарність» до участі у виборах у місті Кременчук. За вказівкою влади повністю підконтрольний їй ПриватБанк незаконно заблокував кошти, виділені партією на ведення виборчої кампанії регіональними структурами партії. Відповідні матеріали щодо грубого порушення владою України виборчого законодавства ми надаємо міжнародним організаціям та спостерігачам, які працюють в Україні.

Читати далі

До Одеського порту завітав есмінець Королівських ВМС Великої Британії «Dragon» (фото, відео)

До плану візиту увійде проведення протокольної зустрічі між делегаціями Військово-Морських Сил двох країн, спільні корабельні тренування на борту британського есмінця, а також проведення спільного тренування в морі типу “PASSEX”. Візит корабля триватиме до 12 жовтня поточного року.

Читати далі

КрымскиЕбудни. На балконе пятого этажа висело объявление «продается»…

Там однокомнатная квартира. Нас бы сейчас устроило – за нее платить меньше и окон меньше мыть, а еще с пятого этажа видно море. Море – это хорошо. Даже с балкона. Когда дождь, снег и ветер, когда не очень здоров и не очень хочется куда-нибудь идти – посмотрел в окошко, улыбнулся и ожил. Но пятый этаж – это сейчас слабый напор воды или полное ее отсутствие… Со вчерашнего дня отключили газ. Какой-то ремонт, может быть. На два дня. После двух дней планового отключения будут подключать две недели… Еще у нас перестала работать поликлиника – нет врачей, вирус, страшно, идите все нафиг. Народ вопит…

Читати далі

Чому Медведчук сидить в Ново-Огарьово, а не в СІЗО?

Нічого дивного: є домовленості між ОЗУ Коломоя і ОЗУ Медведчука поділити Україну. В другому турі вони виведуть ручну промокашку проти Медведчука і змусять наївних остолопів побігти і віддати голоси за “менше з зол”. Ось і все. Ось відповідь, чому клоун дозволив Медведчуку скупити телеканали в Україні та вільно вести підривну діяльність.

Читати далі

Як саме зараз ведеться гібридна війна

Декілька днів тому Рада Європейського Союзу доповнила санкційний список по будівництву Керченського мосту. ЄС чітко висловив свою позицію і чергового разу вжив практичних заходів. А що ж керівництво нашої держави?.. Чиновниця з МЗС публічно подякувала Комітету постійних представників ЄС і… нічого більше! Ані натяку на відповідну реакцію з боку України, ані висловлювання позиції керівництва держави. Просто тиша. Причин тому може бути чимало. Як не сумно, але поки чітко проглядається лише одна – відмовчування і відсторонення в рамках загальної політики “умиротворення” агресора.

Читати далі

PROстыми словами – 07.10 2020

Каждый раз, проезжая мимо зеленой агитационной палатки, так и хочется спросить: а вас еще не били? Не знаю, откуда это чувство. Может, от услышанных разговоров населения на улицах. Может, от прочтения переписки родителей в школьных вайбер-группах. И от жалоб пенсионеров. Волна пошла, и она явно в обратную сторону.

Читати далі