Гроші треба відробляти, російські тим більше

Виявилося, що всю передвиборчу кампанію 2019 року СерЛєща спонсорував такий собі дядечко Валерій Тарасюк. Який за дивним збігом обставин на той момент був топ-менеджером російської енергетичної компанії та регулярно відвідував Москву під час війни. А в жовтні 2019 року Тарасюк наказом Зеленського був призначений членом НКРЕКП, а в листопаді був обраний її головою. От власне і практично все пояснення, чому СерЛєщ публічно і безсоромно лобіював імпорт балалайної електроенергії.

Читати далі

Где деньги, Зель?

Мне всё время кажется, что основной массе людей плевать вообще на всё, кроме собственной кормушки. Сограждане, вприпрыжку голосовавшие за Зе, совершенно очевидно хотели многа денег. Олигарховых или любых других, но чтоб многа. Но «вышло по-другому, вышло вовсе и не так». Итак, уважаемые кроты, с тоской и надеждой взирающие в свои кормушки, чтобы профинансировать дефицит, новые лица должны где-то позычить более 200 млрд грн. До конца года. И где эти пупсики будут брать бабло? Но до 25-го октября никто вас не огорчит крайне неприятными финансовыми решениями. Самый драйв начнётся потом.

Читати далі

Зелені новації на ринку молока та… самогону

Тут з’явився цікавий законопроект на сайті ВР, прямо революційний. Пропонується скасувати адміністративну відповідальність за самогоноваріння. А назва законопроекту говорить нам про врегулювання деяких аспектів самогоноваріння та ринку молока. Чим хочуть допомогти молочникам? Бінго! Пропонують пільги тим самогоноварщикам, які ще й корів вирощують. І запроваджують оподаткування самогоноваріння з пільгами для молочників. Хочеш варити самогон, ми ще й корів твоїх порахуємо.

Читати далі

Рада ЄС розширила список санкцій, пов’язаних з будівництвом Керченського моста

Рада ЄС ухвалила рішення про доповнення переліку індивідуальних санкцій щодо осіб і організацій, які підривають, на думку Євросоюзу, цілісність і суверенітет України, двома фізичними та чотирма юридичними особами, причетними до будівництва Керченського мосту. Ці дані опубліковані в четвер в Офіційному журналі ЄС.

Читати далі

Оперативна інформація щодо гасіння лісових масивів на Луганщині (станом на 18:00) (фото, відео)

30 вересня на Луганщині виникла складна ситуація у зв’язку з розповсюдженням осередків пожежі. Всього зафіксовано 146 осередків, 116 з яких ліквідовано або локалізовано. На 30 осередках працюють служби ДСНС та Держлісагенства. Загальна площа пройдена вогнем становить понад 11 тис. га. Пошкоджено 250 будівель. З небезпечної зони евакуйовані 120 осіб. Внаслідок пожеж загинуло 9 осіб (з них 1 працівник лісгоспу) та госпіталізовано 14 осіб.

Читати далі

В ОП і Конча-Заспі вже 65 день всеосяжного миру…

На Донбасі триває гібридна війна РФ проти України. І поки СММ ОБСЄ фіксує тисячі порушень режиму тиші з боку кремлівських найманців, слуги на ефірах кричать про 64 дні тиші. Не помічають загиблих і поранених. Цього року на Донбасі посуха, дощів не було кілька місяців. Й ось “другая сторона”, яка, за версією Зе і слуг, не стріляє вже 64 дні, обстріляла околиці мирних міст. Так, нікого не вбили, але ці обстріли спровокували масштабну пожежу, вигоріли ліси, будинки, загинули і поранені люди. Але то все не потрапить в хроніки війни…

Читати далі

Квінтесенція перевернутого світу цієї заблукалої влади

Ці люди збираються “порєшать нам мир”. За своїм нікчемним розумінням. Навряд чи вони дратують нас спеціально. Це у них цілком природно. У них в мозку немає центру, який відповідає за совість і гідність. І якщо ви думали, що Фокін був дном – ні. Зараз цей танцор дупою “за покликом серця” остаточно втопче в лайно все, за що ми воювали. Вас не везти на нуль потрібно. Вас на нього множити пора.

Читати далі

Дедушку пожалели?

Отставка Витольда рояли никакой не сыграет. Он выполнил свою роль – занёс в общество, наше и мировое, те тезисы, которые ему написали на бамажке. И у этого перфоманса есть 2 цели – озвучить неудобную информацию, чтобы к ней начали привыкать. Посмотреть на реакцию. Посчитать – рано ещё или уже можно? Как вы думаете, кто же у нас такой знатный манипулятор и кукловод?

Читати далі

А що там з виборами Президента НАН України? Частина 2

Данилишин запропонував усім кандидатам зняти свої кандидатури, бо вибори якісь не такі, але сам при цьому лише допускав зняття своєї кандидатури. Коли ж він втямив, що його “хитрий” план не спрацював, а 3 кандидати ведуть нормальну передвиборчу агітацію, їздять науковими установами та спілкуються з колективами Інститутів, тупо подав до суду на скасування виборів. Він, мабуть, хоче, аби його персону просто призначили… хто? найвеличніший лідер сучасності?

Читати далі

Пам’ятка виборцю: за кого та як голосувати 25 жовтня (відео)

Обирати потрібно ДЕРЖАВНИКІВ. Тільки тоді через захист держави, незалежності, дотримання законів, вільну конкурентну економіку і важку працю українська держава досягне розквіту, добробуту та процвітання. І допоки українці не почнуть думати головою, не зрозуміють очевидних речей і не почнуть обирати державників, приречені ходити по колу. Приречені на нестабільність, розбрат, відсталість, низький рівень життя. І не забувайте, що тільки правильне заповнення бюлетеня гарантує зарахування вашого волевиявлення.

Читати далі