Чотири «ні»

На передодні місцевих виборів маю зробити невеличкий політичний комінаут. Я мав чотири пропозиції від різних політичних команд і відмовив усім чотирьом. Чому? Двом із ідеологічних міркувань. Від кожної з партій я отримував пропозицію від людей, з якими приятелюю чи приятелював в минулому. Багатьох із них нас поєднує спільна діяльність і навіть багато в чому спільні погляди, але…

Читати далі

Причини кризи та фінансового краху держпідприємств

Після приходу до влади “нових ліц” з державними компаніями стали відбуватися дивні речі. “Центренерго”, “Укрзалізниця”, “Укроборонпром”, “Енергоатом”, навіть “Нафтогаз” знову перетворилися на олігархічні кормушки та замість прибутків часів президента Порошенка стали показувати збитки і тягнути дотації з бюджету, без того пограбованого. Таке пікірування розпочалося ще минулого року, тому виправдання влади епідемією вірусу не витримує ніякої критики, причина в іншому. І на неї вказав Андерс Аслунд, член наглядової ради “Укрзалізниці”, який 25 вересня подав у відставку з посади.

Читати далі

Выборы. Закулисье…

Знаете, чем берут такие партии, как СН и “Голос”? Невнятным бормотанием о “новых лицах” и “борьбе со старыми элитами”. Значительная часть электората ведётся на это словоблудие, не отдавая себе отчёт, что такие люди, как лысеющий зять Кучмы или буйнобородый владелец нынешнего президента (который Коломойский), могут на свои деньги наштамповать таких “партий” и таких “президентов” столько, сколько им нужно. Когда смотрите красочный спектакль, не поленитесь узнать, что творится за кулисами? и кто дирижирует этим спектаклем из оркестровой ямы – узнаете много интересного. Думайте, проверяйте и снова думайте.

Читати далі

От бабы Любы еще никто не уходил…

Леонид Макарович: Да я не понял ничего, просто шли с Витольдом по коридору, про повстанцев разговаривали. Тут она навстречу, увидела нас, и сразу тряпкой по лицу – хрясь! Знаете, как больно? У нее еще ведро было. Эх, не успел уйти Витольд, старый друг…

Читати далі

Українцям стирають пам’ять у режимі реального часу (відео)

Без законодавства, яке захищатиме від пропаганди та каратиме за подібне свідоме антидержавне лайно, втратимо навіть те, що залишилось від країни. А ви, дорогі львів’яни, будете нести відповідальність за це. Бо те, що вони робили, те, що вони роблять, і те, що вони несуть, – це злочин. А ви будете співучасниками.

Читати далі

«У всякого своя доля і свій шлях широкий…»

З різних причин за останній час кілька людей, які були причетні до Справи Громад, вирішили відійти від ГО і надалі плисти морем громадсько-політичного життя на власний розсуд і на користь ІНШИХ партій (не ЄС). Ми не в праві обговорювати їх, ображатися, сварити чи якось негативно реагувати на цей факт. Навпаки – ми раді. Одне прохання до тих, хто пішов, або вирішить колись піти (це життя, усі ми дорослі люди) – здайте корпоративну символіку, ключі від кабінетів, залишок шаленої бджілки і абонемент до спортзалу… Тобто не треба у профілях в соцмережах підписуватися «координатор ГО Справа Громад». Це буде чесно.

Читати далі

Ми не маємо права досипати солі в чужі рани

Кожне слово, яке додатково розбурхує пристрасті – це зайвий деструктив і підмога не одній із кавказьких держав, а лише головному набувачу вигод від їхньої війни. Ключовим союзником РФ в регіоні є конфлікт. Не окрема країна, а сам факт конфлікту між ними. Якби в нас була мудра влада, вона мала б максимально продемонструвати хоч якісь миротворчі й посередницькі ініціативи. Їх не врахують і вони не дадуть жодного результату ТАМ. Хіба спокійніше й без підозри та перестороги обидві країни будуть на нас дивитися. За пасивної позиції влади вони тут можуть запустити детонацію протистояння обох колосальних діаспор.

Читати далі

Чому ОПЗЖ не любить партію Путіна?!

Цікаво, що означає одне з гасел так званої ОПЗЖ – “пабєдім партію вайни”? Чого вони з таким запізненням партію Путіна невзлюбили за війну, вони ж ніби союзники, хто знає? І що далі?

Читати далі

До тих, які отут зараз за Зеленського вмирають

Вчора був день, коли скажені та вже голодні ідіоти товклися в коментарях під фото найкращого президента за всю нашу постсовкову історію. У вас хоч якийсь інстинкт самозбереження залишився? Чи тільки інстинкт на кожен факт недієздатності голого клоуна волати “а вот ваш Порошенко!!!”. Воно вам поможе конати від голоду? Ті, хто думав телевізором. Ви помітили, що в гаманці вашому пустка, ціни ростуть, безробіття росте, в лікарнях краще ставлення до швабри, ніж до вас? Як воно вам всім, спостерігати знову і знову таке позорисько і при цьому ще мати охоту відкривати писок?

Читати далі