Я більше не вірю в щирість інших людей

Не вірю я, що за черговими співчуттями та свічками в фейсбуці буде якась людська реакція. Реакція, притаманна людям. Не вірю я, що люди, в їх більшості, які сьогодні так співчувають вбитим, завтра на виборах не будуть голосувати за їх вбивць тільки тому, що їм хочеться посміяться або “дішовой” московской ковбаси. Я розумію, що це все не правильно. Бо я змішую в один котел всіх, в тому числі й тих, кому болить. Але не можу себе пересилити і знову повірити в щирість і послідовність загальної маси “співчувальників”. І може це й правильно, бо ж не бачу жодних ознак, що ці люди хоч щось усвідомили.

Читати далі

Просто завалите хлебальники!

Вчера был черный день… Пожалуйста, если внутри вас есть хотя бы минимальное, хотя бы напускное уважение к погибшим, к их родным, к военным, к армии, подождите встраивать трагедию в свою уютненькую систему мировоззрения, поднимать ее на знамена и орать “геть”. Не можете соболезновать, не включайте вы режим выборы. Будьте людьми, люди. Земля пухом нашим защитникам…

Читати далі

Інавгурація щура

Як завзятий мамкін психолог (чи то пак психологиня) завжди намагаюсь влізти в голову усіляких ееее… дивних людей. Хочу зрозуміти, що відбувається у них там всередині, коли вони роблять якусь несамовиту дічь. Що відчувають, про що думають. От я вже доволі тривалий час колупаюсь в голові у Лукашенка. На що він розраховує? Як уявляє подальший перебіг подій і своє життя? Ким бачить себе в історії Беларусі?

Читати далі

Щоб зайвий раз заглянути в очі Путіну (відео)

22 лютого 2015 року у Харкові під час мирної ходи «Марш єдності» стався вибух, внаслідок якого загинуло 4 особи, ще 9 отримали поранення. 28 грудня 2019 суд засудив обвинувачених у теракті до довічного ув’язнення із конфіскацією майна. Однак у зв’язку із «винятковими обставинами» запобіжний захід для засуджених змінений на «особисте зобов’язання». Сьогодні Харківський апеляційний суд зоголосив в розшук трьох терористів, які переховуються в Росії. Ця пляма ганьби буде все життя на Зеленському, бо саме він грубо втрутився в судовий процес і зневажив закон.

Читати далі

«Евросоюз – не банкомат»

Пане Володимире Зеленський! Стаття Жозепа Борреля «Україна має продовжувати реформи» – це не просто стаття. Це недвозначне застереження. Слова «ЄС – не банкомат» – це не жарт. Це спроба донести до Вас те, що Ви так і не зрозуміли принцип «допомога в обмін на реформи». Це спроба донести до Вас, що це Вам ніхто нічого не винен, і що ЄС дійсно потрібна «стабільна, заможна і демократична Україна», але точно не потрібна олігархічна, корупційна держава без верховенства права. А Ви, звісно, і надалі можете тішити себе, що все це хитрощі Порошенка, який керує західною дипломатією.

Читати далі

Дефіцит Пенсійного фонду у січні-серпні зріс майже до 16 мільярдів гривень

Але забезпечено фінансування тільки 88,9% від потреби. Зазвичай дефіцит пенсійного фонду компенсувався з бюджету, але цього року і сам бюджет глибоко дефіцитний — державі для нормального функціонування на липень вже не вистачало 51 мільярда гривень. У найскладніші часи, коли російська армія наступала, а бюджет був пограбований бандою Януковича, пенсії виплачувалися, а соціальні гарантії були збережені. Сьогодні ж основною причиною економічних проблем є непрофесіоналізм команди Зеленського.

Читати далі

26 вересня – день жалоби у зв’язку з катастрофою військового літака АН-26 на Харківщині (фото, відео)

26 вересня оголошено днем жалоби в Україні у зв’язку з катастрофою військового літака АН-26 на Харківщині, що сталася у п’ятницю. Створено Державну комісію під головуванням віцепрем’єр-міністра Олега Уруського для з’ясування обставин падіння військового літака АН-26 поблизу Чугуєва та надання всієї необхідної допомоги постраждалим. На місці катастрофи тривають пошукові роботи, ведуться слідчі дії, працює спеціальна комісія військових інженерів, яка встановлюватиме причини катастрофи.

Читати далі