На Харківщині розбився військовий літак, є загиблі (відео)

Сьогодні увечері на Харківщині сталась авіаційна катастрофа літака Ан-26 (б/н 76) Повітряних Сил ЗС України. Літак розбився при заході на посадку. Окрім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗС України.
Є загиблі та травмовані. Інформація уточнюється.

Читати далі

Рада заборонила депутатам брати родичів у помічники (відео)

Верховна Рада ухвалила 17 вересня в цілому Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження спільної роботи близьких осіб». Ініціатори законопроекту: Вікторія Сюмар, Ірина Фріз та Ірина Геращенко. Законопроект більше року не виносився на голосування у сесійну залу. Інтерес до нього виник завдяки розслідуванню програми «Схеми» на радіо «Свобода». «Ідея закону виникла тому, що ми побачили, що наші «зелені» колеги – вони зелені у своїй свідомості. Вони, прийшовши у парламент, першою справою почали влаштовувати своїх родичів на посади своїх помічників. Було відчуття, що це набуває тотального і масового характеру», – розповіла Вікторія Сюмар.

Читати далі

Геополитическая роль Украины на этой неделе изменилась

В таком количестве американская авиация появилась в Украине не просто так. Не просто так последний месяц ударные американские авиазвенья в сопровождении наших истребителей демонстративно барражировали вдоль границы РФ и в считанных километрах от оккупированного Крыма.

Читати далі

Мінський намордник для Кремля

Всім адептам “мінскіє нє работают” варто послухати виступ Путіна в ООН, де він благає зняти санкції. Так що запрацювали “мінські” з першого ж дня їхнього підписання і продовжують тримати Кремль у наморднику досі. Це в голові у деяких добрих українців на чолі з Кравчуком щось “нє работаєт”.

Читати далі

«Карантин триватиме до 2022 року включно»

Уряд України дав зрозуміти, що з 2022 року українські школи перейдуть на дистанційне навчання. А навіщо нам це треба у 2022 році? Тобто що, карантин взагалі не закінчиться? Що такого знають Зеленський і Шмигаль, чого не знаємо ми? (на фото вчитель математики пояснює, чому не треба було голосувати за Зє)

Читати далі

«Нацарюють і втечуть»

Великая стройка величайшего лидера современности велика во всех своих проявлениях. Особенно величественна в этом строительстве коррупция. Нууу, ремонт и постройка дорог всегда были делом весьма прибыльным, бо хто ж там весь щебень с асфальтом посчитает? Но вот что бы так, у всех на глазах, не стесняясь никого… Это, можно сказать, первый раз за всю историю.

Читати далі

Гримаси народовладдя

Працювати з інформацією, відфільтровувати неправду, збирати по крихтах правду і створювати більш-менш цілісну картину справжньої реальності у власній свідомості – на це спроможний тільки досить невеликий відсоток людей. Якої якості може бути рішення пересічного виборця стосовно вибору кандидата/партії до влади, якщо вся інформація, якою в більшості керується такий виборець, – це спеціально сформована брехня, оброблена спеціалістами по впливу на людську свідомість, і несе в собі скриті смисли, які можуть побачити тільки спеціалісти?

Читати далі

Зеленський серед корупції

Як помінялася корупція за перший рік президентства Зеленського? На це питання відповідає рейтинг Transperensy – к 2019 р. Україна впала на два пункти (не відсотки) і втратила в рейтингу 6 позицій. Сподіватися на те, що у 2020 році ситуація з корупцією покращиться, не доводиться. Весь рік країну трясуть корупційні скандали. Проте стає дедалі більш цікаво – яких масштабів сягнула корупція, і наскільки в неї залучений президент Зеленський?

Читати далі

Хроніки демонтажу системи освіти та науки

Вчора відбулася знакова подія: зі складу Атестаційної колегії при МОН – структури, що є останньою інстанцією, аби завертати погані дисертації та ліквідовувати недоброчесні спеціалізовані вчені ради по захисту дисертацій – публічно вийшов голова Наукового комітету Олексій Колежук. Науковий комітет є не Міністерством освіти, куди Зеленський та Шмигаль можуть призначити кого завгодно – хоч плагіатора, хоч біса лисого. НК – це структура, утворена Ідентифікаційним комітетом – дуже авторитетними нашими та іноземними вченими, які не будуть розмінювати свою репутацію на будь-які корупційні дії. То чому пан Олексій вийшов зі складу колегії?

Читати далі

Речь, пропитанная страхом

Наше несчастье на днях выступало на целой Генеральной Ассамблее ООН. А это уровень, что ни скажи. Правда, толку от этого выступления, как обычно, ноль, зеро. Хотя тут я не права. Зал не смеялся, и это уже большое достижение.

Читати далі

Передвиборча соціологія

Респондентів загалом в усій країні запитують, за представників якої політичної сили вони збираються голосувати саме на місцевих виборах і конкретно в своєму регіоні. За таких обставин більшість локальних проектів, які здобудуть перемогу в своєму місті чи області, тут опиняються на дні рейтингу, а інші, яким на місцевих виборам світить абсолютний мінімум (найперше це про слуг Зеленського), можуть залишатися з високим показником, який проте розмажеться по всій території країни й дасть фатальний програш.

Читати далі

Как аббревиатуры НАБУ, САП, ВАКС боролись с «Роттердам+» между собой и проиграли

Было бы неплохо с НАБУ и САП потребовать компенсацию за почти 100 миллионов, потраченных на «расследование» вредности «Роттердам+», а также возбудить дела на каждый клеветнический чёрный рот, который волал про незаконность этой схемы закупок угля.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 18 – 24 вересня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 18 – 24 вересня 2020 р. ЗРАДА Президент Володимир Зеленський у

Читати далі

Зима обещает быть безденежной…

Все переживали за безвиз, а оказалось, что нужно было ещё и за кредит МВФ переживать. Потому как Фонд заявил, что не знает, когда отправит в Украину свою миссию и транш. Входить в зиму с фантастическим бюджетом, коронавирусом и преЗедентом Зеленским без денег и международной поддержки весьма тревожно.

Читати далі

Пільги на стіл! Зе сказав!

Приказка «хто хоче всього й зараз – отримує нічого і поступово», – підтверджується знову і знову. Невдовзі ЗЕкоманда почне широкомасштабну ревізію пільг всіх категорій населення – матерів-одиначок, чорнобильців, ветеранів АТО тощо.

Читати далі