«Об’єднані зусилля-2020»: відповідь на загрози (фото, відео)

В Україні триває активна фаза стратегічного командно-штабного навчання «Об’єднані зусилля — 2020». Окрім українських підрозділів, у них беруть участь підрозділи збройних сил країн-членів НАТО, зокрема, США і Великої Британії. Навчання відбуваються майже одночасно з російськими «Кавказ-2020», під час яких збільшується ймовірність агресії — вони проводяться 21-26 вересня 2020 року. Навчання такого формату проводяться вперше. У рамках «Об’єднані зусилля — 2020» буде розгорнута система управління Територіальної оборони України та задіяно понад 7000 резервістів. Навчання проводять у всіх областях України.

Читати далі

Марина Порошенко відвідала Володимира Балуха у Лікарні швидкої допомоги

Стан Володимира Балуха, який знаходиться у Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги після жорстокого побиття, стабілізувався, і лікарі говорять про позитивну динаміку. Про це повідомила Марина Порошенко, яка відвідала Балуха та поспілкувалась із медиками.

Читати далі

Фонду «Отвєточка» бути!

Порошенко заявив, що якщо бійців почнуть штрафувати за вогонь у відповідь на атаки й обстріли ворога, він готовий компенсувати з власних коштів нашим військовим суму такого зрадницького штрафу. Зараз чекаємо на реакцію із зеленого болота. Усілякі розповіді про “передвиборчий популізм” не розглядаються. Порох – не якесь Мале Зелене Чмо. Він, як сказав, так і зробить.

Читати далі

Хтось досвистівся

Вчора у Вашингтон Пост вийшла стаття, присвячена спробам Путіна впливати на президентські вибори у США і дискредитувати Дж. Байдена. У Штатах росіяни продавлюють тему корупції Байдена, а в Україні російські агенти намагаються розкачати «Порошенко-гейт», посилаючись на це творіння звукозаписувальних студій КДБ-ФСБ. В Україні «плівки Деркача» поніс на щиті особисто Зеленський. Ніс-ніс, як то кажуть, і на порозі впав. Тому що звинувачення у втручанні в американські вибори – це як сифілітичний “ніс” у поважному товаристві.

Читати далі

P&M: Дві проблеми – влада й дороги

Ні для кого не є секретом, що управлінський геній нової зеленої влади вирішив у період найбільшої за останні 50 років епідемії витратити кошти COVID-фонду на будівництво доріг. Про це не говорив лише лінивий. І ніби так хочеться нормальні дороги, що ну хрін уже з тим коронавірусом і його фондом. Збудували дорогу — і вже добре. Бо як відомо, в Україні дві проблеми — дороги та зе-команда. Але є одне «але», про яке чомусь мало хто згадує. Це «але» — масовий, безпощадний попил, масштаби якого дорожня галузь бачила лише за часів Євро-2012 за дяді Віті. Щоправда, за дяді Віті це робилось тихо, під столом. Зараз же всі пруфи є у вільному доступі на сайті «ПроЗорро». Треба тільки вміти шукати та аналізувати інформацію.

Читати далі

Стратегічні бомбардувальники США знову в повітряному просторі України

Сьогодні, 23 вересня 2020 р., пара В-52H увійшла в повітряний простір України. Стратегічні бомбардувальники США супроводжують винищувачі Су-27 та МіГ-29 бригад тактичної авіації Повітряних Сил ЗС України. Американські партнери України у черговий раз демонструють всебічну підтримку нашої держави на міжнародній арені у сфері безпеки.

Читати далі

УПячка знову залізла на броньовичок

Дивлюся, як УПячка зараз намагається стати центровим опозиційним ЗМІ, і сльози заважають мені говорити і капають в декольте. Воно звісно дарагую рєдакцию можна зрозуміти, бо чим голосніше ти валуєш з броньовичка щось пафосно-викривальне, тим більше грантів тобі відвалюють. Зараз он розродилися цілим лонгрідом про рудого Гудка і його зв’язки з фракцією Єдинорогів і ОПою. Але альо, криси, хіба ви не зробили все для того, щоб саме так сталося?

Читати далі

Американські птахи над Києвом (фото, відео)

Сьогодні після полудня над Києвом пролетіли американські літаки. Повітряні судна CV-22B Osprey беруть участь у спільних українсько-американських навчаннях. РБК-Україна з’ясувало,

Читати далі

Навіть вкрасти по-людськи нездібні (фото, відео, документи)

Не встиг наш зеленосяйний натішитися титулом найдорожчого для народу України посідача президентського крісла (номінація: “Платинова задниця країни”), як друзі й подруги із зеленого болота вирішили й собі погрітися біля корупційного та жлобського багаття. Мова про 200% свою генпрокураторшу Венедіктову. Зовсім непогані житлові умови сімейства все ж не задовільнили все зростаючий рівень чиновницького жлобства, й Венедіктова вже на початку червня змогла в’їхати в непризначений для неї палац.

Читати далі

Вагнергейт. Зрадники та вбивці мають бути покарані! Частина 4 (відео, документи)

Ще один російський бандит-«вагнерівець», мешканець Північної Осетії. Послухайте його розповіді про бої в Дебальцевому та Санжарівці. Особливо про втрати. А крота з офіса президента, який злив спецоперацію і зірвав вивезення воєнних злочинців в Україну, рано чи пізно витягнемо з нори.

Читати далі