Американский лоббизм и украинская коррупция. Часть 2

История с коррупционной оплатой 58 000 долларов за американских лоббистов для глав ОГПУ, НБУ и Укрэкисмбанка, оказывается, еще глубже и безумней, чем я мог представить. Итак, я нашел человека, который стронул лавину и забросил в украинский фейсбук новость про то, что Українська Гільдія Активістів наняла за непонятные деньги и непонятно зачем лоббистов для Ирины Венедиктовой, Кирилла Шевченко и Евгения Мецгера. Эту информацию в украинское медийное поле забросил Игорь Новиков, у которого проблемы или с когнитивными функциями, или с пониманием банальной коррупционной двухходовки, и который был советником нашего Президента. Боюсь даже представить себе, какие ньювасюки он там Зеленскому в голове нагородил. Эти люди вообще не понимают, что делают, последствия своих слов и действий.

Читати далі

Зеленський має навести лад у групі переговорників від України в ТКГ (відео)

Костянтин Єлісєєв в ефірі телеканалу «Прямий» підкреслив, що будь-який учасник переговорної команди української сторони під час міжнародних перемовин зобов’язаний дотримуватися відповідних директив та чітко визначеної переговорної стратегії. «Мені здається, що за останні навіть дні, не тільки тижні, Вітольд Фокін вже стільки багато наговорив, що наші міжнародні партнери вже повністю дезорієнтовані. Вже час припинити цю словесну какофонію та всякі «відсебеньки» і навести порядок у переговорній команді. Говорити одним голосом», – зауважив дипломат.

Читати далі

Очень дорогой самый народный преЗедент

Президенты – вообще удовольствие не из дешёвых. Во всех странах. Это хороший кусок денег из бюджета на их содержание. Наши президенты никогда не пасли задних в мировом сообществе и тоже нормально так нам стоили. Но наиболее дорогим в нашей истории оказался самый народный преЗедент, который обещал всё отдать и ездить на работу на велике. И речь сейчас не про экономику, которую этот идиот и его команда уронили на дно. Просто цифры из проекта бюджета на следующий год. И они показывают, что Зеленский и его офис обходятся стране дороже всех предшественников за всю историю Украины.

Читати далі

Розпочались наймасштабніші військові навчання «Об’єднані зусилля-2020» (фото, відео)

Залучено більше 12 тисяч військових та 700 одиниць техніки. Учасники – українські військові та військові країн-членів НАТО. Одночасно з ними на Львівщині проходять українсько-американські навчання “Rapid Trident 2020”, у рамках яких до України прибули конвертоплани V-22 Osprey Сил спеціальних операцій ЗС США.

Читати далі

Гарячий сезон партійних конференцій

Ці вибори сильно відрізняються від попередніх місцевих, у них обираємо владу до більш самостійних і потужних територіальних утворень, ніж це було раніше. І тому, не лише роблячи вибір, але й включаючись в агітаційну кампанію, набагато серйозніше треба задумуватися про наслідки. Бо вони таки будуть. Он якісь дуже численні проценти (громадянами їх назвати язик не повертається) півтора роки тому думали, що можна просто так подуркувати… А воно зараз усе аж пре і ще не відомо, чим завершиться.

Читати далі

Щоби не писати мемуари Скоропадського на попелищі

Ці місцеві вибори матимуть одну специфічну деталь: за їхніми результатами буде можна спрогнозувати – куди саме рано чи пізно знову припхається “рускій мір”. Держава знову в небезпеці, це вже очевидно переважній більшості українців. А протиотрута новій “руїні” проста і складна одночасно – об’єднання державницьких сил, протистояння в інформаційній війні, викриття політичних флюгерів та провокаторів задля недопущення до реальної влади московської грязі. Все ще в руках українців, якими вони робитимуть черговий вибір.

Читати далі

Почивати на лаврах ще дуже рано. Тримаємо стрій!

Рейтинг «Слуги народу» падає, а «Європейської Солідарності» зростає. З таким заголовком вчора ЗМІ оприлюднили нове соціологічне дослідження. Все йде за планом. Мудрий нарід поступово оговтується від потоку сечі, вилитої на нього Бєня-ТВ, та потроху витирає очі. Чим далі, тим більше виборців переконуються, що «Європейська Солідарність» – єдина реальна опозиційна сила, здатна обʼєднати патріотів та країну.

Читати далі

Даже тупой сиделец Чивокуня себе такого не позволял

Зелёные упыри почему-то решили, что вправе распоряжаться университетскими территориями по своему усмотрению. Так что если вдруг завтра в парке КПИ вам устроят казино с блек-джеком и шлюхами, не стоит удивляться. Всё должно принадлежать всем. Особенно, если эти «все» – Слуги Народа.

Читати далі

Чергові маразми мінських старців

Фокін заявив, що війна на Донбасі почалася “через мовне питання”, бо в Україні “переважна більшість розмовляє російською”. Водночас інший ходячий артефакт Кравчук стверджує, що Путін переграв Україну з Мінськими угодами. На тлі інших зашкварів Зе-епохи, суспільство деградувало настільки, що це вже нікого не обурює – “шльопки” крокують Україною. Страшне інше. Це не позиція Фокіна і Кравчука. Це позиція Зеленського і тих, хто ним керує. А двох дідуганів взяли на роль зондів суспільної думки: Путін прикривався жінками та дітьми, Зермак – старими маразматиками.

Читати далі

Ты уже никогда не отмоешься от этого страшного зелёного позора

Сейчас ты идёшь к людям, которые такого говна наворотили за последнее время, что ты диву даёшься, как можно было столько наворотить за столь короткий промежуток времени. Ты идёшь к людям, которые сдают интересы Украины. Ты идёшь к людям, которые плевали на свою армию, на тебя, на меня, на всех. Ты идёшь осознанно в то, что потом будет вспоминаться как самый позорный период украинской истории. Ты идёшь сам, осознано. Не под дулом пистолета. Твоих детей не держат в заложниках. Ты сам, осознанно теряешь свои имя и репутацию. И прыгаешь с обрыва.

Читати далі

Вагнергейт. Зрадники та вбивці мають бути покарані! Частина 3 (відео, документи)

Сьогодні про себе розповідає дуже цікавий персонаж. Громадянин РФ Федір Сергеєв, мешканець міста Камизяк Астраханської області. У розповіді про свої злочини в Україні засвідчив дуже важливу річ: російські інструктори із засобів протиповітряної оборони діяли на українській території, в тому числі в районі падіння збитого терористами Боїнга МН17 ще ДО трагедії. Якби спецоперація не була зірвана з офісу президента, то Сергеєв міг би давати детальніші покази українським слідчим. Тепер покази має давати російський кріт в ОПУ.

Читати далі