Никто больше нас не хочет мира, но…

Я не знаю кого-то, кто бы так сильно хотел окончания войны, как мы. Мы реально на пределе. Но мы не готовы к миру “любой ценой, договоримся где-то посередине”. У нас у всех есть дети, у некоторых внуки. И мы знаем, что если не закончим войну победой, то воевать придется им. Не потому, что мы – русофобы. А потому, что при нынешнем руководстве Россия не в состоянии просто быть мирным соседом. Вот в этом и есть наша единственная выгода. Сделать то, от чего хотим уберечь детей и внуков.

Читати далі

А що там з виборами Президента НАН України? Частина 1

Ще навесні в Національній академії наук планувалося проведення Загальних зборів, де мали обрати нового очільника, членів Президії, вирішити стандартні для таких зборів питання і таке всяке. Епідемія коронавірусу внесла свої корективи і Загальні збори постійно відтерміновували, але врешті зійшлися на датах 7-9 жовтня. На початку колективи наукових інститутів висунули кандидатури академіків Гончарука, Загороднього, Комісаренка та Семиноженка, а пан Данилишин – висунувся сам. Потім відбулося 2 цікаві речі.

Читати далі

Платня за Свинарчуків?

15 лютого 2019 р. була Бігусом зареєстровано ТОВ «Девідсуши студіо», яке невдовзі почало закуповувати ОДВП. А 25 лютого (через 6 днів) вийшла перша передача «Армія! Друзі! Бабки!», де Бігус-інфо розповіла про оборудки батька й сина Гладковських – так почалася істерика навколо «свинарчуків». Свою справу скандал «свинарчуків» зробив – він став одною з причин втрати президентської посади Петром Порошенко. У задачі запитується – 3 мільйони, які Бігус заощадливо вклав в ОДВП (читайте – сховав від усіх), часом не були платнею за виконане замовлення?

Читати далі

Американский лоббизм и украинская коррупция. Часть 1

Свежая и длинная история о том, как люди Зеленского попытались исправить его колоссальные проблемы в отношениях с Западом. План был прост: нанимаем за 58 тысяч долларов американских лоббистов, едем в США, …, PROFIT. Но нифига, ведь это люди Зеленского. Спойлер: впереди нас ждёт дикий фейл, коррупция, позор и международный скандал. Cлушайте, как генпрокурор Ирина Венедиктова, глава НБУ Кирилл Шевченко и глава Укрэксимбанка Евгений Мецгер собирались в Вашингтон, кто это все оплатил и при чем тут ГО «Служба спасения животных».

Читати далі

Рада вже готова до зради

Інформаційні телеканали передають повідомлення із фракції Слуг Зеленського (чи Путіна?), що після виступу в Раді Резнікова та Єрмака вже 70% слуг готові проголосувати за проект постанови, якою змінюється інша, що нею був даний старт черговим місцевим виборам 25 жовтня. Усе, як звично. У Путіна поставили вимогу, у Медведчука підготували текст (Качура, хоча й член слуг, але й був особливо довіреним соратником Медведчука, що очолював його “Український вибір”, коли куму Путіна було небезпечно залишатися в країні), слуги відрапортували про готовність проголосувати його разом з ОПЗЖ. Давайте глянемо, що пропонує викинути з постанови Качура й за що готові проголосувати 70% слуг Зеленського.

Читати далі