Деякі зауваження щодо проєкту Держбюджету-2021

Найм’якіший вираз, яким можна охарактеризувати представлений проєкт Державного бюджету України на 2021 рік – це «надміру оптимістично».

Читати далі

Візит Петра Порошенка на Вінничину (фото, відео)

Петро Порошенко взяв участь в обласної партійній конференції у Вінниці. «Сьогодні Вінничина представила потужну команду на місцеві вибори. Місцеві вибори лише формально локальні. Але від результату цієї загальнонаціональної кампанії залежить не лише справність міської каналізації чи якість сільської дороги, але й доля країни в цілому. Україна потребує сильної опозиції. На лише в Києві, а в кожній області, кожному місті, кожній громаді. Така опозиція є. Це — “Європейська Солідарність”. Проукраїнський опозиційний спецназ має бути присутній не тільки у Верховній Раді, а й на місцях, щоб давати по руках усім прихильникам “русского мира” та принципу “яка різниця”. Різниця є. І цю різницю робить “Європейська Солідарність”» – Петро Порошенко.

Читати далі

Навчання «Об’єднані зусилля-2020» як відповідь на «Кавказ-2020» (фото)

«Об’єднані зусилля – 2020» розпочалися із десантування британських та українських «крилатих піхотинців». Цього ранку, в суботу, 19 вересня, з аеродрому у Великій Британії піднялися в небо кілька військово-транспортних літаків «C-130 Hercules» Королівських Повітряних Сил. На борту лайнерів були повітряний десант, важке піхотне озброєння та техніка. Через кілька годин у відкриті рампи «C-130 Hercules» почали «виходити» воїни-десантники 16-ї десантно-штурмової бригади Збройних Сил Великої Британії. Й безкрайнє поле над одним із полігонів Миколаївщини вкрилося куполами.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 11 – 17 вересня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – #зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 11 – 17 вересня 2020 р. ЗРАДА Під будівлею парламенту відбулася

Читати далі