Верифіковано офіційну сторінку Українського інституту національної пам’яті у Facebook (скріншоти)

Таким чином користувачі зможуть відрізнити справжню сторінку Інституту від фейкових і бути впевненими, що вся інформація, що публікується в стрічці, – достовірна. Офіційна сторінка Інституту в Фейсбук була створена 24 червня 2014 р. Зараз вона має понад 38 тисяч підписників.

Читати далі

Результати моніторингу телеканалів щодо висвітлення ситуації на сході України та в Криму (фото, презентація)

Від 5 до майже 10 годин на тиждень приділяють у середньому телеканали висвітленню ситуації на сході України. Кожен великий телеканал ситуації в Криму приділяє в середньому 19 хвилин ефірного часу в тиждень.

Читати далі

31 липня – початок вимкнення аналогової технології телевізійного мовлення (відео, інфографіка)

Відтак 31 липня 2018 року аналогове телевізійне мовлення припиняється у місті Києві та Кіровоградській області, 31 серпня 2018 року – на всій території країни.

Читати далі

Ростислава Павленка призначено директором Національного інституту стратегічних досліджень

Володимир Горбулін переходить на роботу до Національної академії наук України.

Читати далі

Прокуратура контролює кримінальне провадження за фактом теракту, під час якого загинуло 2 військових

28 липня поблизу с. Кримське Новоайдарського району відбувся бій між військовослужбовцями 53-ої ОМБр та ДРГ бойовиків терористичної організації «ЛНР». Внаслідок бойового зіткнення загинули двоє військовослужбовців ЗСУ. Вчинене кримінальне правопорушення кваліфіковане як терористичний акт.

Читати далі

«Укрзалізниця» зупинить закупівлю нагородних знаків у РФ

Укрзалізниця також звертається до Міністерства інфраструктури України з пропозицією переглянути порядок участі в угоді СНГ, якою регламентується порядок присвоєння знаку «Почесний залізничник».

Читати далі

Кремлівська стратегія виборів-2019

Кінцева мета кремля в Україні зрозуміла – руйнація та демонтаж української державності. Ворог не може цього зробити шляхом прямого військового вторгнення, окупації та силової руйнації нашої держави. Тому основний спосіб, яким кремль намагається досягнути своєї головної мети, є ПРОТИСТАВИТИ НАРОД УКРАЇНИ ВЛАСНІЙ ДЕРЖАВІ.

Читати далі

На яке суспільство працює UA:Суспільне Аласанії?

Проблема не тільки в Аласанії. Проблема значно ширша і серйозніша. Проблема в тому, що в 2014-му самозванці рейдернули в суспільства та присвоїли собі одноосібне право представляти громадськість (хоча нікого окрім своїх корупційних спонсорів вони не представляють і для нікого авторитетами не є) і здійснювати “громадський контроль”.

Читати далі

Треба бодріть “недорогеньких”

Хрестоматійний приклад використання ворогом корисних ідіотів і агентури для вбивання в чубаті голови поразки там, де її і близько немає. Треба бодріть “недорогеньких”, бо у нас лише рік щоби не бути дуже здивованими результатами виборів.

Читати далі

И сгустились над Украиной чёрные тучи… Часть 2

С лёгкостью рассеяли бы Вовкины маршалы редкий строй украинских полков. Не даром же по его тайному приказу наше воинство десятилетиями унижали и обворовывали до нитки. И так бы полегли в бою все до единого, сложив буйны головы в украинской степи, но вдруг случилось то, что Вовка и его слуги не смогли предугадать. Вся Украина поднялась на войну с агрессором.

Читати далі

О молитвах, киберноже и кабинете психотерапевта

Педиатр, винтовка для снайперов от волонтеров, контракт резервиста, пробежка, пять порций овощей и три фруктов, мыть руки и жопу. Остальное – это кабинет психотерапевта по цене ступени от ракеты.

Читати далі

В Раду с кумом Путина на голове

Президентский рейтинг Рабиновича по опросам – 6-8%. Хехе. Думаю, рейтинг реальный, иначе Медведчук бы официально лепиться туда не стал, а так он рассчитывает зайти в Раду с партией Рабиновича. И зайдет.

Читати далі

#184общаги Аласании тоже не интересны

У нас и люди-то в массе своей не очень верующие, и церковь у нас от государства отделена, да еще и Президент там в кадр попадал. Так и с общежитиями, ведь у нас и люди-то в массе своей не в составе ВСУ, да и снова тут Петр Порошенко участие принимает. А поскольку заслуженные журналисты Украины не считают все это важным для общества, то и просьба к вам – без ваших репостов мы так и будем это сами себе рассказывать.

Читати далі

Як КМІС сам себе дурником виставив

Опитування на тему «Самооцінка відчуття щастя» КМІС проводить щорічно. І саме цьому опитуванню варто вірити. Бо у всіх рейтингах політиків, від всіх статистичних центрів, наразі з відривом лідирує кандидат «не визначився з вибором» – біля 40%. За такого лідера опитувань, з рейтингами інших політсил, міняючи схему опитування, можна робити що завгодно. А про те, що політичні рейтинги мусять корелюватися з іншими рейтингами – добробуту, щастя, тощо, у КМІС просто забули.

Читати далі