Как бабушки Фирташа за бабки Фирташа вместе с ДемОрдой клеили плакаты «ФирташГеть» (фото, видео)

Мы сегодня ходили под НКРЕКП, потому что НКРЕКП с нарушением закона приняла столь существенные правки по кодексу ГТС, что это считай новый кодекс. И этот кодекс облгазы разве что в жопу не целует. Мы ходили под НКРЕКП потому, что вчера госпожа Кривенко дала команду нас пугать уголовкой с официальной фб-страницы НКРЕКП, как-то подзабыв, что мы тут рецидивисты все через одного по приводам, а кое-кто и в СИЗО посидел за акционизм. Такими ежиками нас не напугать, не с теми связались.

Читати далі

Космос будет или наш, или безлюдный (видео)

Соседи с таким удовольствием натягивают на нас виртуальные шаровары, рассказывают анекдоты и прикручивают чубы лишь потому, что мы играли огромное (если не ключевое) значение в империи и не перестаем быть потенциальным региональным лидером после её распада. Это касается и космоса.

Читати далі

Как работает внутренняя пропаганда?

ВСУ готовы к диалогу с добровольческими движениями. Генштаб готов менять формат и экспериментировать ради эффективности ведения войны. Если ты специалист, если у тебя есть подготовка, если у тебя есть желание воевать, тебе предлагают делать все тоже самое, но в составе ВСУ. С полной координацией, с поддержкой всех возможностей армии и государства. Разведка, артиллерия, связь. Но об этом бойцы слышали впервые.

Читати далі

Прапорщика, пропавшего с 206 тоннами топлива, будет искать Матиос

Прапорщика не нашли, документов не нашли, печатей не нашли… и дизель тоже не нашли. За прошедшую неделю были фантастические версии – от протекающей цистерны с топливом и до путаницы с документами в Киеве. Материалы сегодня были переданы Главному военному прокурору Анатолию Матиосу. Передавал лично Степан Полторак. Теперь мы будем ждать…

Читати далі

ФирташГейт и “независимый” регулятор НКРЕКП

Деолигархизация, над которой так громко смеялись наши антикоррупционные сограждане, так не существует, что вынуждает олигархат делать все для реванша. Включая подкормку вышеупомянутых сограждан.

Читати далі

У Києві на Михайлівській площі відкриють оновлену Стіну пам’яті полеглих за Україну (відео)

29 серпня у Києві на Михайлівській площі відкриється оновлена Стіна пам’яті — присвята воїнам, які загинули на полі бою на сході України під час збройної російської агресії.

Читати далі

СБУ розпочато перевірку дій посадових осіб ПАТ “ДніпроАЗОТ”

З 15 червня 2018 ПАТ “ДніпроАЗОТ” в порушення договірних зобов’язань призупинено виробництво та відвантаження рідкого хлору водопостачальним підприємствам України, що унеможливлює обеззараження питної води, створює загрозу виникнення масових отруєнь та поширення епідемій. Водночас перевіряється обґрунтованість збільшення у декілька разів вартості реагенту на шляху від виробника до кінцевого споживача.

Читати далі

Викрито осіб, які незаконно заволоділи часткою компанії «Держзакупівлі.ОНЛАЙН», що входить до ProZorro

Учасники злочинної групи, очолюваної колишнім правоохоронцем, під погрозами насильства, небезпечного для життя та здоров’я, змусили одного із співвласників компанії укласти вдаваний договір на відчуження належної йому частки корпоративних прав.

Читати далі

Державі повернуто понад 21 га лісу, які всупереч законодавству передані Обухівською РДА у приватну власність

Відведення земельної ділянки лісового фонду відбулося з порушенням вимог земельного та лісового законодавства без вилучення з держлісфонду та згоди землекористувача на припинення права користування нею, а також без зміни її цільового призначення.

Читати далі

На Житомирщині розпочато розслідування ДТП, що призвела до загибелі 10 осіб на трасі Київ-Чоп (фото, відео)

20 липня о 10:45 у с. Глибочиця Житомирського району на 127 км траси Київ–Чоп сталося зіткнення маршрутного автобусу Мерседес «Спрінтер» сполученням «Київ-Рівне» з вантажним автомобілем ДАФ, що стояв на узбіччі. Внаслідок ДТП водій маршрутного автобусу та 9 пасажирів загинули (з них 1 дитина) та 10 пасажирів отримали травми, з них 2 дитини.

Читати далі

У 2017/2018 МР Україна експортувала зерна на майже 6,4 млрд доларів США (інфографіка)

Найбільшими покупцями українського зерна у цей період стали Єгипет (на $724 млн, 11,4%), Китай (на $594 млн, 9,3%), Іспанія (на $459 млн, 7,2%), Індонезія (на $375 млн, 5,9%) та Нідерланди (на $348 млн, 5,5%).

Читати далі

Юрій Вітренко: Щодо “мирової угоди” з Газпромом

Зараз вже пізно просити “мирову угоду”. Газпром має сплатити нам за рішеннями арбітражу 2,56 млрд дол. Плюс вже 75 млн дол відсотків, і навіть компенсувати витрати на примусове стягнення. І поки не отримаємо ці кошти, ми будемо продовжувати примусове стягнення, арештовуючи активи Газпрому по всьому світу. Апеляційний суд Швеції тимчасово призупинив тільки примусове стягнення і тільки на території Швеції.

Читати далі

Застільний трьоп як політтехнологія

Тобто не впевнені, що «Порошенку недовго лишилося»? Тобто допускають, що другий термін Порошенка можливий? І в такому разі планують тікати? Бо розуміють – в Україні тоді їм ловити буде нічого…

Читати далі

Армия есть? Сократим! Распродадим!

Людину добре характеризують в тому числі і його вороги – а у Порошенка вони щось дуже підозріло тхнуть Москвою. Можливо, через те, що він перший український лідер за багато років, який не їздив в Кремль за ярликом?

Читати далі

Igor Aizenberg: Новости из США. 16-20 июля 2018 года

Обзор того, что произошло в бурной американской политической жизни в четверг. Потому что этот единственный день хорошо отражает, что происходит в стране, находящейся всю неделю в состоянии, которое, может быть, еще не шок, но что-то очень близкое к нему.

Читати далі