Уявіть, на що готовий цей нєдопобєдітєль

Вільґельм Путін може качати Європу, зміг втрутитись зброєю в Сирію, може шантажувати світ ядерним статусом і навіть якось зміг впливати на вибори в самих США… А от Україну в тайожний союз загнати не зміг, і завадити асоціації з ЄС теж не зміг, і відтяпані території ще кісткою в горлі стануть.

Читати далі

Скучаю по тем временам, когда было скучно

Ностальгически вспоминаю времена, когда среди кандидатов в Президенты появился Дарт Вейдер. Как мы исходили пеной тогда, слепые глупцы, не умеющие прозревать будущее. Да что там говорить, я даже Леню Космоса вспоминаю с умилением.

Читати далі

А что там у ПАПы? Свобода слова

Наверное, возможность из каждого утюга и скороварки невозбранно 3,14деть странное, рвати нирки, называть себя Данко и спасителем нации, поливая при этом нечистотами действующего Президента так, как никого еще не поливали, и называется у некоторых оппозиционных политиков и СМИ «ухудшением положения со свободой слова в Украине». Иногда как послушаешь этих, кому свободу слова придушили, и руки к кадыку так и тянутся, чтобы додушить, а потом закопать.

Читати далі

Президент України прийняв вірчі грамоти Послів Люксембургу, Киргизстану та Марокко (фото)

Окрему увагу було приділено питанням ефективної взаємодії сторін у рамках міжнародних організацій з питань, що становлять взаємний інтерес.

Читати далі

Відкрито судове провадження щодо встановлення нових тарифів на перевезення пасажирів у міському транспорті Києва

Позивачами у даному адміністративному позові зазначені Сергій Каплін, Петро Тігунов, Сергій Юрчик. Вони просять суд визнати протиправним та скасувати розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 5 липня 2018 року.

Читати далі

КСУ ухвалив Рішення, яким відновив соціальні гарантії постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи

Зокрема Конституційний Суд України зауважив, що рівень соціального захисту осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, має бути таким, щоб забезпечувати їм гідне життя, і не повинен залежати від майнового стану їх сімей.

Читати далі

Суд конфіскував майже півтора мільйона гривень, які священик Києво-Печерської лаври намагався перевезти до Росії

Служитель київського храму, слідуючи у якості пасажира потягу «Київ-Москва», переміщував через митний кордон України не задекларовані валютні цінності. При огляді особистих речей у нього було вилучено 52 700 доларів США. Священик, заповнюючи декларацію, зазначив, що переміщує з собою одне місце з ручною поклажею і валюту у розмірі 70 Євро.

Читати далі

Суд вирішив суперечку між ПАТ «Київенерго» та містом Київ щодо заборгованості перед НАК «Нафтогаз України»

Ні КП «Київтеплоенерго», ні територіальна громада міста Києва не має відповідати за борги ПАТ «Київенерго» перед НАК «Нафтогаз України», а тому відсутні підстави для висновку про наявність заборгованості КП «Київтеплоенерго» за спожитий природний газ.

Читати далі

На КПВВ Мар’їнка поліцейські викрили урядника «Козацького союзу «ДНР»

Бойовик, який з вересня 2014 по травень 2015 року входив до незаконних збройних формувань, їхав до Мирнограду за пенсією. Місцевий мешканець Макіївки зі зброєю у руках ніс службу на одній з терористичних баз.

Читати далі

Міноборони відкрито судове провадження щодо генпідрядника із реконструкції будівлі казарми в Одесі

Міністерство докладатиме максимальних зусиль для боротьби з забудовниками, які не виконують свої зобов’язання, з відповідним відшкодуванням за зриви строків будівельних робіт. До уваги громадськості — звернути увагу на ненадійних забудовників.

Читати далі

У II кварталі 2018 року фахівці з радіочастотного моніторингу УДЦР виявили та усунули 264 радіозавади (фото)

Із 286 заявок, що надійшли до УДЦР у ІІ кварталі, опрацьовано 264. Близько 200 радіозавад оперативно усунено фахівцями філій у регіонах України, а решта – у Києві та області. Як показав моніторинг, 160 радіозавад було створено для радіоелектронних засобів цифрового стільникового зв’язку та широкосмугового радіодоступу (доступ до мережі Інтернет).

Читати далі

За три роки на Донеччині перейменували 109 населених пунктів і 3 тисячі вулиць

В рамках ініціативи «Українізація міст» протягом 2017-2018 років 4 міста здійснили повну «Українізацію» (Дружківка, Покровськ, Вугледар, Мирноград) та отримали 70 млн. грн. на реалізацію інфраструктурних проектів.

Читати далі

Інтерв’ю з першим заступником голови СБУ Павлом Демчиною

Генерал-лейтенант Павло Демчина в інтерв’ю “Сьогодні” про те, як ставиться до люстрації, що думає про так званий військовий туризм і критиків, що кидають тінь на всю спецслужбу.

Читати далі

Люблю персонажей «А вот умели ж раньше…»

Умеют строить не эпохи. Умеют строить конкретные архитекторы и конкретные строители. Хорошие умели и три тысячи лет назад, умеют и сегодня. Хорошие и на спутниках Юпитера будут строить хорошие здания в будущем. Умеют строить люди которые ценят свой труд. Умеют сохранять то, что построено, те, кто ценит труд других. Кто ценит то место, где они живут.

Читати далі

Судом повернуто статус пам’ятки архітектури національного значення Невицькому замку – фортеці XIV століття

Скасовано рішення суду першої інстанції, яким Невицький замок передано у власність Кам’яницької сільради та визнано безхазяйним майном. Невицький замок – фортеця XIV століття є пам’яткою архітектури національного значення. І в силу закону, пам’ятки архітектури без згоди відповідного органу охорони культурної спадщини забороняється передавати у користування, володіння або управління.

Читати далі