О манипуляциях боевыми потерями

Нет такого понятия на войне – много или мало. Плановых потерь не бывает. Доказано трагедией на полигоне. И да, потерь 25 человек или 2 погибших и 18 раненых (с различной степенью ранений) – это звучит по разному.

Читати далі

Юрій Вітренко про транзит, Північний потік, газові контракти, премії та опалювальний сезон (відео)

«Газ для Росії – це політична зброя, вони хочуть використовувати газ або як удавку, яку вони накинули, а потім ви маєте на колінах щось вимолювати; або як хабар: вам дали якийсь дешевий газ. Ринкові правила означають, що у Путіна вже не буде про що домовлятися. Не потрібно їздити у Кремль, не потрібно мати якісь неформальні стосунки, давати якісь обіцянки на вибори і все інше.», – Юрій Вітренко,

Читати далі

А что там у ПАПы? Два саммита подряд

Главное не перепутать теперь, где чья польза для страны и где чье червоне смузі. На фото чувак стучит стаканом в стену и кричит «Онотоле, дай смузі!». Так и не дал, сам все выпил.

Читати далі

Король заболел… Да здравствует Король!

Следы привели на два из четырех ОЦЗ, где во время внеплановой проверки на прошлой неделе были обнаружены тонны бракованной консервации БЕЗ ДОКУМЕНТОВ. Шаг за шагом мы чистим армию от подонков, раз за разом мы показываем им на дверь, передавая материалы в полицию и прокуратуру. Мы пройдем этот путь.

Читати далі

Невмируща бацила більшовизму

Переслідувати сина Президента, штурмувати установи під час війни, вимагати халяви і виступати проти своєї держави – це червона традиція, які б красиві вишиванки ви не носили і як би голосно не кричали славу героям.

Читати далі

Президент зустрівся з представниками компанії Airbus Helicopters (фото, відео)

Президент висловив низку пропозицій до основної Угоди, підписання якої має відбутися за місяць. Зокрема, Глава держави акцентував на потребі у гелікоптерах ЗСУ, особливо в умовах захисту територіальної цілісності та суверенітету України. Також Глава держави акцентував на потребі у гелікоптерах для надання медичних послуг на селі, особливо у гірській місцевості.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 6-12 липня 2018 року

Українці обвалили рейтинг сторінки Міжнародної федерації футболу (ФІФА) в соціальній мережі Facebook, протестуючи проти засудження ФІФА відео, на якому футболіст збірної Хорватії Домаго Віда та футбольний фахівець Огнен Вукоєвич виголошують гасло “Слава Україні”.

Читати далі