Антикорупційна синекура соратників грузинського президента-втікача

Видатні досягнення. То давайте ще покричимо якомога гучніше про неймовірну корупцію в Україні, щоб політичні соратники грузинського злочинця мали змогу отримати чергових півмільярда для боротьби з корупцією в Україні шляхом створення чат-бота “Тарас” і надувного золотого батону.

Читати далі

Вже сьогодні мали б мир

Вибори 2019 – це переломний момент. Момент істини. Якщо громадяни України зроблять правильний вибір, перемога України буде невідворотною. Якщо неправильний – кремль зробить все, щоб реалізувати в Україні сирійський сценарій або сценарій зими 2014 року, тільки в набагато більш кривавому та руйнівному варіанті.

Читати далі

Про эффект от квот на украинскую музыку

Очень рад квотам. Теперь следующим шагом надо добиться расширения их еще больше. И сделать это за счет процентов, оставшихся для русскоязычной попсы. Она нам нафиг не нужна. 😀

Читати далі

Большой футбол – это одна большая политика

Но политика стала футболом, когда ФИФА применила санкции к футболисту за высказывания, которые, в принципе, их не касаются. А нам надо это все проглотить, замолчать, слить хорватов, не поддерживать их и не высовываться, как бы говорит товарищ Суркис. Оказывается, у Суркиса есть какие-то отдельные интересы футбола, и мы должны эти интересы учитывать.

Читати далі

Юля знайшла світову змову

Я не до кінця зрозумів, виступ Юлії Володимирівни в програмі «Свобода слова» на каналі ICTV – це був піар чи явка з повинною до ГПУ і СБУ?

Читати далі

Андрій Коболєв щодо бажання Міненерговугілля відновити роботу з “Росатомом”

«Сама важка штука на газових перемовинах з росіянами – не самі росіяни, а «наші», які залишились в Києві, але активно комунікують росіянам через всім відомих посередників (як правило, цю роль виконують представники угруповування Фірташа-Льовочкіна) про готовність домовлятись на інших, кращих умовах», – Андрій Коболєв.

Читати далі

«Ніщо не може стояти між Україною та її європейськими амбіціями» – стаття Петра Порошенка у Financial Times

Петро Порошенко зазначає, що має на меті «перетворити європейські прагнення України в більш глибокі альянси з ЄС, починаючи з цифрового ринку, митної співпраці і енергетичної солідарності та включаючи зобов’язання щодо участі європейських столиць у відновленні міст Донбасу». «Будь-що менше не компенсувало б Україні її жертв і не визнало б її прихильність до просування демократії та європейських цінностей», – додає Глава держави.

Читати далі

А что там у ПАПы? Игры вокруг ЦИК

На прошлой неделе Парламент провалил голосование по изменению состава ЦИК. Казалось бы, ничего из ряда вон не произошло, потому что мы уже привыкли к тому, что наши парламентарии вечно что-нибудь проваливают. Но от этих игр уже тошнит, тем более, когда начинается возня внутри коалиции и Народный Фронт не голосует. Может, вы уже начнете договариваться, компромиссы искать, а? А?!

Читати далі

Европа и медведь. Ода глубокой озабоченности

Милая Европа. Ты – умница и трудяга. Но что-то в тебе разладилось нахрен. Куда-то пропало твоё нордическое достоинство, римская гордость и лихость викингов. И брось смотреть сериалы. Смотри хронику бомбежек Лондона, оккупации Франции, польских гетто и концлагерей. Надо подготовиться и освежить память. Потому, что европеец Гитлер покажется тебе сущим ангелом. По сравнению с диким, начинающим сатанеть от безнаказанности медведем.

Читати далі

Как Фирташ повыигрывает все выборы

Я не понимаю, почему молчит РНБО. Почему молчат антикоррупционеры. Почему ещё не возбудилась Генпрокуратура. Почему депутаты из патриотических фракций ещё не блокируют трибуну и не кричат со всех эфиров, что братва Януковича рвётся к власти. Здесь закладывается экономическая платформа последующего реванша регионалов.

Читати далі

Новости дня. 9 июля 2018 года

ФИФА совместно с федерацией футбола Хорватии оштрафовали Огнена Вукоевича, лишили лицензии ЧМ и отстранили от работы в сборной за видео, записанное с игроком сборной Дамагоем Видой, в котором оба произносят “Слава Украине!”, а украинцы вступились за обоих и обвалились странички ФИФА а Фейсбук и Гугл.

Читати далі

Незабаром підприємства сплачуватимуть митні платежі на єдиний рахунок ДФС

У вересні цього року буде запущено пілотний проект щодо реалізації ЄКР, і усі підприємства зможуть за бажанням використовувати ЄКР для сплати митних платежів. З 16 квітня 2019 року «єдиний рахунок» буде використовуватися усіма підприємствами в обов’язковому порядку.

Читати далі

Для сімейних фермерських господарств спрощено оподаткування

Зокрема, прийняті Законом зміни встановлюють пільговий порядок сплати єдиного соціального внеску для всіх членів сімейного фермерського господарства та сплату податку на доходи фізичних осіб з орендної плати за земельні ділянки (паї) до місцевих бюджетів за місцезнаходженням таких земельних ділянок.

Читати далі

Китайська компанія «BJCEC» аналізує українське законодавство для встановлення потужної вітроелектростанції (фото)

Діючий «зелений» тариф, його подальше функціонування та інші стимули для вітроенергетичних проектів розглянув Голова Держенергоефективності Сергій Савчук із генеральним директором китайської компанії «GBI» Хао Чжанг (представляє інтереси «BJCEC»), власником проекту «ЄвроУкр Вінд» Девідом Льюісом, представниками компанії «CNTIC» та Державної інноваційної фінансово-кредитної установи.

Читати далі

«У победы тысяча отцов, а поражение всегда сирота!» ©

Вопреки экспертному мнению любительницы похихикать в компании Путена, мы выстояли. Я хочу, чтобы все ещё раз проанализировали слова, сказанные Тимошенко в феврале 2014 года. Дабы ещё больше не разозлить царя, нашей армии предлагалось сидеть как мышам под веником.

Читати далі

Президент попрощався з Левком Лук’яненком (фото, відео)

Панахиду у Володимирському соборі відправив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Глава держави з дружиною висловили співчуття рідним Левка Лук’яненка.

Читати далі