Основною версією надзвичайної події на Рівненському полігоні є порушення заходів безпеки

Сьогодні, 6 липня, о 05.55, під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на Рівненському загальновійськовому полігоні сталася надзвичайна подія. Внаслідок розриву міномету троє військових загинули через отримані травми, несумісні з життям, ще дев’ять отримали поранення різних ступенів важкості.

Читати далі

Командувач ОС вручив нагороди військовим, які відзначились під час взяття під контроль н.п. Золоте-4 (фото)

За виявлену під час виконання завдань мужність, сміливість та рішучість нагороди отримали командир роти глибинної розвідки молодший лейтенант Олег Ляденко, старший солдат Зураб Чіхелідзе, солдат Віталій Кравченко, солдат Володимир Сідоренко. Всього до нагородження було представлено 18 бійців роти глибинної розвідки.

Читати далі

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві поліцейського (відео)

Очільник відомства висловив співчуття родині загиблого офіцера та наголосив, що Дмитро Глушак був одним із найкращих та висококваліфікованих працівників поліції.

Читати далі

Уряд прийняв зміни до правил перетину кордону дітьми

Зокрема лібералізовано вимоги щодо виїзду за кордон дітей у разі їх самостійної подорожі літаками, та громадяни України, які не досягли 16-річного віку, зможуть виїжджати за кордон до закінчення терміну дії їхнього проїзного документу.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 29 червня – 5 липня 2018 року

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 29 червня – 5 липня 2018 рр. ЗРАДА Внаслідок інтенсивних опадів та поривів

Читати далі

В Україні безоплатно вакцинуватимуть від кору дорослих, які знаходяться у групі підвищеного ризику

Таке рішення прийнято у зв’язку зі зростанням захворюваності на кір серед дорослих. Зокрема, йдеться про поширення захворюваності у групах, що проживають у спільному просторі (військові, учасники Операції об’єднаних сил, студенти), а також серед освітян і медиків.

Читати далі

Україна приєдналася до Європейської регіональної консультативної групи при Раді з фінансової стабільності

Раніше Україна в рамках цього міжнародного органу входила до Регіональної консультативної групи СНД. Але з огляду на інше геополітичне спрямування цієї Групи Нацбанк ініціював вихід із неї та входження до Регіональної консультативної групи Європа (у т.ч. Україна).

Читати далі

Науково-дослідне судно «ISKATEL» розпочинає пошук нафти і газу на північно-західному шельфі Чорного моря

Південний регіон країни – найменш вивчений і один із перспективних, шельф Чорного моря освоєний на 4%. Як зазначають науковці, запаси газу становлять на менше 40 млрд куб м газу на площі 7 тис кв м.

Читати далі

Безжалісно добити кремлівський міф про ВОВ

Тема т.з. “Вєлікой Отєчественной Войни” – це єдине, на чому вони можуть будувати свою ідентичність і оце общєє. Все інше або розвінчане, або малозначуще. Октябрський переворот вже нікого не цікавить, лєталі в космос – це билая слава після успіхів Ілона Маска, Імперський період – то давно і не правда. Ось і все. Міф про Велику Вітчизняну – це основа їх основ.

Читати далі

Постанову щодо заборони будівництва Меморіалу Героїв Небесної Сотні скасовано

«Розклад побудови Меморіалу і Музею відкритий і відомий заздалегідь, тому будь-які слідчі дії можна здійснювати, не зупиняючи будівництво», – наголосив Перший заступник Глави АПУ Віталій Ковальчук.

Читати далі

Зубожила агитация на фоне строек

Экономическая тема сдохла. Да и как ей не сдохнуть, когда по всей стране реклама косатой стоит на фоне строек и ремонтирующихся дорог. Ничего не осталось, кроме как слово в слово повторять кремлевские методички за курощупом Захарченко.

Читати далі

Тренировочный полигон «братских» оккупантов

Скажите, люди без президента в голове, а кто тогда ваш глава государства, в котором вы живете? Вы, когда тащите себе в рот каку, хоть понимаете, кто вам ее подсунул и, главное, зачем воткнул сверху табличку «Конфета?»

Читати далі

Маленька газова перемога

Видобуток природного газу в Україні збільшився на 4,2% (на 838 млн. куб. м.), і це не межа. Енергетична незалежність, про яку в нас говорять ще з часів Кучми, ризикує стати справою самого недалекого майбутнього.

Читати далі

Президент взяв участь в заходах з нагоди 70-ї річниці від дня утворення ДП «Завод 410 ЦА» (фото, відео)

Державне підприємство «Завод 410 ЦА» представляє собою потужне авіаремонтне підприємство – одне з провідних підприємств на пострадянському просторі на сьогоднішній день, яке виконало капітальний ремонт понад шести тисяч літаків і сорока тисяч авіаційних двигунів, що має репутацію стабільного і надійного партнера в Україні та в світі.

Читати далі

Маленька газова перемога

Видобуток природного газу в Україні збільшився на 4,2% (на 838 млн. куб. м.), і це не межа. Енергетична незалежність, про яку в нас говорять ще з часів Кучми, ризикує стати справою самого недалекого майбутнього.

Читати далі