Решать свои проблемы надо самим

Трамп не наш. Равно как и Обама не был нашим. Успокойтесь уже, в конце концов. Спросите у Гугла, президентами какой страны являются эти люди. Что? Не Украины? Ах, каких-то Соединенных Штатов какой-то там Америки… Так с чего вы взяли, что их должны в первую очередь заботить украинские проблемы?

Читати далі

Плесень вне политики

Плохо только, что когда потом эта самая “внеполитика” постучит им во двор “Градом”, они все равно ни хрена не поймут. Так и подохнут с выпученными глазами и немым вопросом “Но как же так-то? Мы же вне политики! Нас-то за что?”

Читати далі

Слов’янськ оббреханий

Ми звільнили агломерацію з 250 тисячами населення, з мінімальними втратами армії, мінімальними руйнуваннями інфраструктури та мінімальними жертвами серед мирних жителів. Це зразок військового мистецтва наших генералів. Ще древні римляни говорили: сила зупиняє, слабкість провокує. В річницю звільнення Слов’янська від російського фашизму гарна нагода це ще раз нагадати.

Читати далі

Побег от газпромовского вентиля

Как бы то ни было, конкуренция среди отечественных нефтегазодобывающих компаний растет, а конкуренция это всегда хорошо. А там, глядишь, и западные инвесторы подтянутся. Ведь бурить дно можно по-разному. Или в поисках зрады, или в поисках газа. Дорогу осилит бурящий 🙂

Читати далі

Путінський криголам

Она даже не пытается уже хоть как-то изображать из себя гражданку Украины, она четко и абсолютно прямолинейно продемонстрировала свою принадлежность к россии. По версии лидера пророссийской партии Родина, мы не воюем с россией, про эту страну она ни разу не сказала. По ее версии, не они контролируют оккупированную территорию. Любой очередной обстрел российскими войсками наших военных теперь можно легендировать под реализацию “плана по эскалации”.

Читати далі

Буде створено робочу групу для врегулювання ситуації на туристичному ринку

Через комерційні непорозуміння між туроператорами та авіаперевізниками, українські громадяни отримують неналежну якість туристичних послуг. Водночас, Мінекономрозвитку в рамках чинного законодавства позбавлене дієвих інструментів впливу на гравців туристичного ринку.

Читати далі

В Україні розпочала роботу Координаційна Рада з розвитку цифрової економіки

Координаційна рада та її робочі підгрупи повинні здійснити якісну підготовку пропозицій щодо створення необхідних умов для ефективного розвитку і використання науково-технічного потенціалу України у сфері розвитку цифрової інфраструктури, зокрема у частині забезпечення широкосмугового доступу до мережі інтернет по всій території України.

Читати далі

Перші 10 майданчиків отримали акредитацію для проведення малої приватизації (перелік)

Згідно Закону “Про приватизацію державного і комунального майна”, продаж об’єктів державної або комунальної власності, вартість яких не перевищує 250 млн грн, або так звана мала приватизація, має відбуватись через ProZorro.Продажі.

Читати далі

О надписях на заборе

Пословица (аналога которой я не нашёл в других языках) «Где два украинца – там три гетьмана» символизирует эгоцентризм с его вредоносной для общественного согласия жаждой власти. Если бы не эта черта, мы бы в этом году праздновали 100-летие украинского государства.

Читати далі

О призрачной экономии на международных закупках МОЗ

Днепропетровская область на закупках одних только инсулинов в год экономит больше, чем МОЗ на вообще всех закупках. При этом в Днепропетровской области не случается поставок препаратов с истекающим сроком годности, нет задержек поставок от полугода до полутора лет, Днепропетровская область не платит комиссионные 4-5% и 0,5-1,5% за логистику до своих складов посредникам, как это делает МОЗ. Итого, 5,5% от от 4 млрд грн просто уходит налево.

Читати далі

«Безкомпромісний прокурор» заборонив будівництво меморіалу на Алеї Героїв Небесної Сотні

Якщо цей “безкомпромісний прокурор” Горбатюк не розслідує справи Майдану так, як би це хотілося суспільству, якщо цей “безкомпромісний прокурор” Горбатюк закриває Музей Революції Гідності”, то винувата якась абстрактна ГПУ, а всі какашки летять в Луценка та Порошенка.

Читати далі

Президент підписав Закон «Про національну безпеку України» (фото, відео)

Президент зауважив, що на сьогодні запланована його телефонна розмова з керівництвом США, міністром оборони Сполучених Штатів. Він також додав, що Україна вже зараз очікує на додаткову оборонну, фінансову допомогу з боку США.

Читати далі

Президент підписав Указ щодо відродження Чорнобильської зони та посилення соцзахисту ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Зокрема Уряду доручено забезпечити підтримку безпосередньо розвитку самого Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника через визначення особливостей його управління та функціонування. Особливої уваги в Указі приділено заходам щодо соціального захисту постраждалих, внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Читати далі