Пора дать людям надежду и веру в себя

Нужна кампания. Мощная, массированная, продуманная кампания, с месседжами, взвешенными и выверенными до последней запятой. Месседж кампании должен быть: мы начали ниже плинтуса, мы прошли суровые испытания и вырвались, нас ждёт большое будущее, потому что мы верим в себя.

Читати далі

Військовим – гуртожитки, а не казарми! (відео)

Как попасть с нашим видео на ТВ, я не знаю. Я знаю, что в массе своей они работают не очень за нас, скорее наоборот. Хотите выступить на стороне армии в информвойне? Делайте репост. Хотите помочь нам рассказать про нашу работу? Делайте репост. Помогайте.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 03.07.2018

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

«Довление» ©

Переименование дивизий во Львовскую, Житомирскую, Киевскую меня лично тревожит мало. А вот тот факт, что 90% львовских, житомирских и киевских СМИ прямо или опосредованно работают на кремль, представляет для нас с вами куда большую угрозу.

Читати далі

«Настоящий Полковник» удивительно последователен

Вчера он выложил фотографию своего сына с историей про защиту Днепропетровского аэропорта. Нормально, отцовская гордость, аэропорт сын защищал. А 4 года назад у Анатолия “Настоящего Полковника” Гриценко была форменная истерика. В каком из постов он врет?

Читати далі

Это. Не наши. СМИ

Почти незамеченными проходят наши успехи на фронте. Вы видели эти новости на первых полосах? Чтобы про них кричали в эфирах в прайм? Потому, каждый раз, смотря “украинские” новости, представляйте, что вы смотрите российские. А лучше – не смотрите их вовсе.

Читати далі

Вчити відстоювати власні права будемо з дитинства

Нам потрібні: 1. волонтери-лектори, аби приїхати до нас і прочитати лекцію на якусь тему щодо законодавства; 2. волонтери-юристи, аби відповідати на письмові запити дітей. Вони будуть вчитись правильно формулювати запити для отримання допомоги.

Читати далі

Заява Патріарха Варфоломія – влучний інформаційний постріл

В суперечці, що розгорнулася між нами та Москвою, арбітр виступив повністю на нашому боці. Категорично. Лідер православ’я підтвердив, що перехід Київського патріархату під москву у 1686 році не відповідав канонам. Цим він фактично вибив камінь з-під ідей “російського миру”, що лізе в Україну зі своїм “общім” православ’ям.

Читати далі

Ця влада…

Це є далеко не повний перелік РЕАЛЬНИХ досягнень цієї влади. Зроблених в умовах війни, 315-х майданів, «блокад», які зменшували наш ВВП, провокацій псевдо патріотів, протидії ворожих агентів впливу в ВР, потоків бруду та ворожої пропаганди, що лились з 90% каналів телебачення та ЗМІ. А тепер уявіть собі, що зможе реалізувати ЦЯ ВЛАДА за наступні 5 років, якщо матиме хоча б мінімальну НАШУ підтримку та довіру.

Читати далі

Досягнення ПОП vs Досягнення ЮВТ

Я би дуже хотів, щоб після неодмінної поразки Тимошенко в президентських перегонах, з політичної мапи України зникло це комуністичне лайно, замасковане в українські кольори і яке називається партія Родіна, щоб жоден член цієї нео-комуністичної контори, яка народжує портнових і савченок, не потрапив більше не те що до Парламенту, а й до сільської ради.

Читати далі

Офіційний візит Президента України до Республіки Сербія (фото, відео)

Після зустрічі «віч-на-віч» Президентів України та Сербії заплановані переговори делегацій та спільна прес-конференція Петра Порошенка та Александара Вучича для представників ЗМІ.

Читати далі

Зміни до Конституції, або Про що я питав Сергія Соболєва

Після гучних заяв Юлії Тимошенко на форумі, де презентували «Новий курс», я все не міг позбутися відчуття, що щось подібне вже колись чув, причому, з кіл, наближених до ЮВТ. Ті самі вибори у два тури, де переможцю – 226 голосів, а решту – між аутсайдерами, де голову виконавчої влади мусить обирати Парламент… Хіба що – не канцлера… І згадав. Саме ці тези містив проект «Конституції ПРіБЮТ».

Читати далі

Новости дня. 2 июля 2018 года

Мало того,что Стокгольмский арбитраж признал за Польшей право на уменьшение цены на газ по Ямальскому газовому контракту, Польша с 2022 года планирует отказаться от поставок газа из России, потому что будет работать газопровод из Норвегии и терминал в Свиноуйсьце для сланцевого газа из США.

Читати далі

Розпочався офіційний візит Президента України до Республіки Сербія

Програмою візиту передбачені переговори з вищим керівництвом Республіки Сербія, участь у відкритті українсько-сербського бізнес-форуму та підписання низки двосторонніх документів.

Читати далі