Naftogaz Wins (відео)

Газпром поставили на счетчик примерно с марта 2018 года. То есть уже три полных месяца “капают проценты” (около $69 млн). Что гораздо больше премии, которую ПЛАНИРУЮТ выдать (еще не выдали) 41 сотруднику Нафтогаза.

Читати далі

Бібліотеку Президента України поповнили книжки спеціального проекту «Історії українських воїнів» (фото, відео)

VIII Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал» розпочався 30 травня в Києві в залах Мистецького Арсеналу і триватиме до 4 червня.

Читати далі

Вадим Скібіцький, ГУР МО: «Інформації про участь кадрових військових Росії у війні на Донбасі у нас достатньо»

Як живуть люди на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, чому на фронті відбулося загострення і посилення обстрілів, які для України існують загрози, окрім Росії. Про це в ефірі «Армія ФМ» розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

Читати далі

Оголошено про підозру в скоєнні злочину організатору теракту проти Аркадія Бабченка

СБУ наголошує, що у зазначеному кримінальному провадженні з метою отримання відомостей про вчинення особливо тяжкого злочину та осіб, які його вчиняють, відповідно до вимог ст.ст.246, 271 КПК України співробітниками СБУ проводилася негласна слідча (розшукова) дія – контроль за вчиненням злочину у формі імітування обстановки злочину.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Івано-Франківської області (фото, відео)

Президент підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо зміцнення державного статусу української мови та сприяння створенню єдиного культурного простору України», яким затверджено цільову програму на 2018-2028 роки, спрямовану на забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя.

Читати далі

Хоронили Бабченко. Порвали два фейсбука

То, как СБУ, покачивая бокалом с коньяком, играючи, трахнула (извините за мой французский) не абы кого, а целую империю, с её мощью, наглостью и уверенностью в своей правоте, угрюмым зданием на Лубянке, в котором решались судьбы государств, и вековой историей тайных войн, заслуживает самых восторженных аплодисментов.

Читати далі

ДемОрда займется НАБУ

Мы поломали вам ваш уютный антикоррупционный манямирок и загнали туда троих наших троллей. То, что вас не трогали, родило у вас ложное ощущение, что борьба с коррупцией вся принадлежит вам. А она вам не принадлежит.

Читати далі

Новое направление атаки Кремля

Второй раз за сутки встречаюсь в комментариях с темой застрявших от безнадеги в России гастарбайтеров. Помните об этом, когда в России начнут “страдать” застрявшие заробитчане и попадаться на “терроризме” любые люди с украинским паспортом.

Читати далі

Слово Президента на VII Національному молитовному сніданку (фото, відео)

«Церква має бути відділена від держави, але в першу чергу – від сусідньої держави, країни-агресора, якій ми не маємо дати права працювати п’ятою колоною, бо це наша з вами відповідальність за Україну, яку ми любимо понад усе» – Петро Порошенко.

Читати далі

Президент зустрівся з журналістом Аркадієм Бабченком (фото, відео)

«Ми нарешті навчилися захищати. Захищати країну, захищати її громадян і робити це надзвичайно професійними зусиллями нової СБУ, яка здатна складати іспити будь-якої складності», – наголосив Президент.

Читати далі

«Робота НКРЕКП має бути прозорою і зрозумілою для громадян» – Президент (фото)

Президент Петро Порошенко призначив нових членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Читати далі

Петро Порошенко провів зустріч із Головою правління НАК «Нафтогаз України» Андрієм Коболєвим (фото, відео)

«Процес примусового стягнення з «Газпрому» боргу за рішенням Стокгольмського арбітражу розпочався, і ми не повинні зупинятися», – Президент на зустрічі з Головою НАК «Нафтогаз»

Читати далі