Почему Вятрович прав

Есть ли претензии к смыслу поста Вятровича? Однозначно, Вятрович прав: подальше от Москвы, хоть тушкой, хоть чучелом. И об этом говорит не Вятрович, а сама жизнь, вся наша история.

Читати далі

Чоловік з дружиною поїхали в РФ за кращим життям, але не знайшли (відео)

Грошей у родини не було, як і можливості заробити, тож вирішили повернутися в Україну, перетнувши при цьому закритий пункт пропуску «Успенка».

Читати далі

В Україну пробирався громадянин Росії вдаючи з себе українця

Порушник розповів, що паспорт придбав за 1000€, начебто, у незнайомих осіб, використовуючи мобільні додатки, що дозволяють обмінюватися повідомленнями.

Читати далі

В МВС нагородили одеських патрульних поліцейських, які ліквідували сумнозвісного «стрілка» (фото)

Поліцейські, рятувальники, нацгвардійці та медпрацівники за вагомий внесок у зміцнення законності й правопорядку отримали ордени, медалі, нагородну зброю, нагрудні знаки та цінні подарунки.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 26.01.2018

Еженедельный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах.

Читати далі

А был ли ̶м̶а̶л̶ь̶ч̶и̶к̶ ̶ письма МВФ и ВБ?

Зараз, після Давоса, немає жодного підтвердження того (а навпаки), що президентський закон про антикорупційний суд не підходить Заходу.

Читати далі

Олександр Турчинов провів зустріч з українськими військовими експертами (фото)

Співрозмовники обговорили питання активізації боротьби з корупцією в секторі безпеки та оборони, створення єдиної платформи для систематизації інформації про методи ведення гібридної війни та відповідної протидії.

Читати далі

За что мне нравится Шабунин

Почему на разработку по полгода писек из ДМС у НАБУ время и ресурсы есть, а на просто реализацию дел, где нагло выпиливают лобзиком сотни миллионов гривен, у НАБУ времени и сил нет?

Читати далі

HELGI`s NEWs – 27.01.2018

Американско-украинскую повестку Порошенко обсудил с Тиллерсоном. Главные результаты: возобновляет работу комиссия стратегического партнёрства Украина-США; обсуждены вопросы координации сторон в вопросах безопасности; подтверждены поставки летального оружия; затронуты вопросы экономического сотрудничества…

Читати далі

Новости дня. 26 января 2018 года

В Дубаи состоялась четвертая встреча специального представителя Государственного департамента Соединенных Штатов Америки по вопросам Украины Курта Волкера с личным помощником президента России Владиславом Сурковым, который контролирует вопрос оккупации Россией Крыма и Донбасса.

Читати далі