Про зворотній бік “хитромудрих” стратегій влади

Влада не має забувати, що граючи в піддавки з маргіналами, вона випробовує терпіння громадян, в яких за 3 роки війни не все так добре з нервами та терпінням.

Читати далі

Дорікав би казан горщикові

Пуйло назвало Петлюру антисемітом і нацистом. При всьому моєму неоднозначному ставленні до Петлюри, мушу заявити, ані юдофобом, ані нацистом Петлюра НЕ БУВ.

Читати далі

Робитиму все від мене залежне, щоб нарешті на українську землю прийшов мир – Президент в Авдіївці (фото)

«Ви робите надзвичайно важливу справу – формуєте фантастичний образ українців в світі», – подякував Петро Порошенко мешканцям міста, куди останнім часом приїжджають багато іноземних делегацій.

Читати далі

Український воїн є гарантом незалежності нашої держави – Президент в Авдіївці (фото, відео)

«Ви є гарантом незалежності нашої держави. Вам сьогодні вірить український народ. Вас боїться ворог», – сказав Глава держави.

Читати далі

Президент в Авдіївці провів нараду щодо оперативної ситуації на фронті (фото)

Президент також обговорив із військовослужбовцями 72-ї окремої механізованої бригади питання про речове, харчове, грошове та матеріальне забезпечення підрозділу.

Читати далі

«Рідну землю боронитимемо до перемоги» — захисник Авдіївки (фото)

Довкола руїни — це все, що залишилось від колись успішного вугледобувного підприємства, яке зруйноване російсько-окупаційними військами.

Читати далі

Командування ВДВ Збройних Сил України відзначає п’яту річницю з дня формування (фото)

Офіцери командування ВДВ постійно виконують завдання в місцях де знаходяться підрозділи бригад – на полігонах, в підпорядкованих в/ч та безпосередньо в районах проведення АТО.

Читати далі

Президент доручив розробити план заходів з розвитку Національного історико-меморіального заповідника «Бабин Яр»

Зокрема, передбачається проведення в установленому порядку міжнародного конкурсу проектів меморіального комплексу Заповідника.

Читати далі

Стена потребления

Но мы продолжаем биться головой об стенку потребления и думать, что новая видеокарта сделает нас счастливее. Кто как думает, где мы свернули не туда, и где это “туда”, вообще, находится?

Читати далі