Українські гімнасти Олег Верняєв та Ігор Радівілов здобули “срібло” Чемпіонату світу (фото)

Ім’ям Ігора Радівілова названий один з елементів вправ у чоловічих змаганнях з гімнастики. Опорний стрибок «The Radivilov» виконується обличчям уперед після відштовхування від опорного містка. Спортсмен повинен зробити три оберти в повітрі, перед тим як приземлитися. Оцінюється цей елемент у 7,0 балів. У листопаді 2016 року Чоловічий технічний комітет Міжнародної федерації гімнастики заборонив виконувати потрійне сальто вперед або назад (у тому числі стрибок «The Radivilov») із 2017 по 2020 роки.

Читати далі

Степан Кубів та Наталія Микольська зустрілися з Міністром економіки Туреччини Ніхатом Зейбекчі

У 2016 році Туреччина посіла 4-те місце серед країн світу за обсягом українського експорту. За підсумками 7 місяців 2017 року експорт товарів у Туреччину склав $1,4 млрд і збільшився на 18% у порівнянні з 7 місяцями 2016 року.

Читати далі

Україна та Сполучене Королівство Великої Британії і Північної Ірландії підписали Протокол про внесення змін до Угоди про уникнення подвійного оподаткування (фото)

Укладення цього Протоколу спрямоване на уникнення подвійного оподаткування доходів фізичних і юридичних осіб, які виникають на територіях обох країн.

Читати далі

Україна та Туреччина підписали Протоколи про внесення змін до Угоди про уникнення подвійного оподаткування

Укладення цього Протоколу спрямоване на уникнення подвійного оподаткування доходів фізичних і юридичних осіб, які виникають на територіях обох країн.

Читати далі

Марина Порошенко та Еміне Ердоган обговорили ситуацію на Сході України та в Криму (фото)

Пані Ердоган висловила занепокоєність долею українських громадян, які є політв’язнями, і незаконно утримуються у Російській Федерації та в анексованому Росією Криму.

Читати далі

Україна та Туреччина підписали низку угод про співпрацю та поглиблення стратегічного партнерства (фото)

«Наша мета – поглиблення стратегічного партнерства між Україною та Туреччиною. Наша мета – на основі поваги до міжнародного права забезпечити довіру, стабільність, сталий розвиток та процвітання у цілому регіоні», – зазначив Президент України.

Читати далі

Україна і Туреччина координуватимуть дії у захисті прав і свобод громадян України в Криму

«Туреччина продовжуватиме підтримувати суверенітет України, її територіальну цілісність, включно з Кримом, та політичну консолідованість. Ми не визнали і не визнаємо незаконну анексію Криму» – підкреслив Президент Туреччини.

Читати далі

Україна розраховує на підтримку Туреччиною розгортання миротворчої місії ООН на Донбасі (фото)

«Ми вдячні нашим турецьким партнерам за абсолютно чітку позицію щодо недопущення порушень прав людини в окупованому Криму і дуже чітку позицію підтримки кримськотатарського народу»,- підкреслив Президент України.

Читати далі

Споживчі ціни у вересні в цілому зросли на 2%, подешевшали риба, фрукти, овочі й цукор

Ріст комунальних платежів у вересні становив 0,4% передусім через збільшення вартості утримання прибудинкових територій.

Читати далі

За підтримки Мінмолодьспорту 100 дітей зі Сходу України відвідають футбольний матч Україна-Хорватія (фото)

100 дітей із родин внутрішньо-переміщених осіб та дітей, які проживають в населених пунктах, що на лінії зіткнення, приєднаються до багатотисячної когорти вболівальників у рамках соціального проекту “1000 дитячих посмішок”.

Читати далі

У Львові відбудеться Круглий стіл за участі польської меншини щодо імплементації мовної статті (фото)

Згідно з офіційною статистикою, в Україні навчається близько 400 тисяч дітей національних меншин у 735 навчальних закладах.

Читати далі

Україна та Литва запускають 11 спільних науково-дослідних проектів на 2018-2019 роки

Ці проекти покривають усе поле сучасних досліджень: від електронного транспорту в органічних напівпровідниках і біологічного контролю хвороб лісу – й до створення навчальної платформи для демобілізованих бійців АТО й вивчення орнаментики етнографічного текстилю України та Литви.

Читати далі

Понад 30 українських компаній взяли участь у Форумі харчових продуктів у Німеччині

Професійна виставка «Ануга» збирає виробників продуктів харчування та представників рітейлу і гастрономії з усього світу.

Читати далі

Федерація футболу України безкоштовно передала для військових ЗСУ близько 500 квитків на матч Україна-Хорватія

Безкоштовні квитки для військовослужбовців та членів їх сімей розподілено до Національного університету оборони України, апарату Міністерства оборони, Окремого полку Президента України, інших частин гарнізону.

Читати далі