Зе!Люди – Зе!Боти

Джон Смит

Хай вас не дивує, що зєлєботи вже кинулись відмазують явного наркомана. Типу “то не наркоман на відео отходняки ловить, а просто устал мальчік”. Приїхав з Канади, інший часовий пояс, а ви, тварі, накинулись, на єдінственного і нєповторімого.
От тільки був він в Канаді пару днів і не встиг би акліматизуватись, щоб зміну часового поясу по поверненню так відчути. Але то таке.

Зелєботи – це організовані з єдиного центру люди. Організовані з єдиною метою – відмазувати зеленого наркомана. Це не вигадані радником Путіна “порохоботи”, котрими росіяни обізвали всіх (а наші підхопили), хто не повівся на зрадопропаганду, і яких, до речі, так ніхто і не знайшов. В команді Зеленського є спеціальна людина, яка відповідає за пропаганду в інтернеті, прикриваючи це дурнею про “діджиталізацію”. Цей Міхаіл Федоров в цьому інтерв’ю дав всі покази. Будь-ласка:

“А ряд людей мы объединили в проект Зе!Люди. Там можно подписаться на определенную рассылку. Подписалось 5000 человек. Когда есть какой-то важный фейк (будь-яка інфа проти їхнього клоуна), мы отправляем на него ссылку в чат и пишем: «Ребята, есть вот такой пост, поддержите нас, выскажите свою позицию». Мы никогда не просили написать негатив или позитив. (“Поддержите нас” і “никогда не просили писать негатив или позитив”). Раз 5 или 7 мы использовали эту систему. У нас на сайте она есть, официально. А по поводу других ботов я уже отвечал: мы никогда не использовали ни одного бота.”

5000 організованих тобою людей, яким ти кидаєш посилання, і вони серуть в комментах, – це не боти. Фуух. Ну слава Богу.

Ось це їхні методи. Методи молодої команди нових ліц.

Тому знайте: організовані цим Федоровим защітнікі наркоші – це реальна ботоферма. Їхнє існування доведено з моменту їхнього створення. І тому термін “зелебот” можете сміливо використовувати для їхнього означення.

Ах да! Відео, хто не бачив, бєз подлих нарєзок.

Какой кошмар!!!!!все больше не буду, потому что, что-то его много сегодня

Gepostet von Vitaliy Demidchenko am Samstag, 6. Juli 2019

 

* * *

Короче як все було.

Препездент поїхав на Закарпаття і, знаючи, що буде знімати сценку “Рознос Чинушам”, за звичкою взбодрився дорожкою білого.

Перші 10-15 хвилин він активно демонстрував експресію і драму, толкав заготовочки аля Лукашенко про “звідки айфон, якщо зарплата мала”, “не справляєтеся – ідіть геть”, чим привів публіку в екстаз. А от далі слова ролі та кокаїновий запал закінчилися, і наступила нудна частина з заслуховуванням доповідей чиновників, де треба гуторити на професійному рівні, а наш паяц цю роль не вчив.

Та на цей випадок, та й взагалі, аби паціент не начуділ, поруч завжди вірний смотрящий Коломойського.
Казалось, все продумали.
Але не врахували одного: чудодійний ефект наркотиків закінчився, і почалися приходи.
Паціенту стало плохо, він почав корчити гримаси, у вухах грала ошень плахая муника, і вийшло чергове відео абирвалга.
Треба було терміново закінчувати зустріч, але понадіялись, що клоун зможе зробити умноє ліцо хоча б півгодини. А він не зміг.
Ще й ці тварі з камерами все записали і виклали в інтернет.

Тут би спитати: а де наші сміливі журналісти зі своїми сміливими запитаннями до президента? Типу – де такий кокс продають, дайте й нам? Або хоча б – хто керує країною поки ви в такому стані? Де Настя Станко? Де Таня Даниленко, Христя Бондаренко й інші?
Але ж ми знаємо, що епоха бідності журналістів теж закінчилась. Тому навіть питати не будемо.
Ми пам’ятаємо, як Христя Бондаренко обурювалася, що затримали Гужву, типу “Всі ж беруть! Так можна взяти будь-кого! Свобода слова опасносте!”.

Тому ця історія залишиться цікавою тільки тим небагатьом, кого парить, що на міжнародній арені побачать ось це пожмакане, обдовбане обличчя їхньої країни. Що будуть наслідки. Що наслідки під час війни – це життя українців.
Але це скучна фігня. Давай краще про шаурму!


Mason Lemberg

Аудиторія соцмереж розділилася.
Одні постять відео препезедента, який поводиться, м’яко кажучи, дивно.
Інші кажуть, що він просто змучився, він довго сидів, то нарізка відео і т.д.

Причому про нарізку відео говорять ті, хто 5 років крутив і обговорював очевидно сповільнений вирізаний фрагмент відео “п’яного” Порошенка.

А що нарізка фрагментів відео дозволяє препезденту імітувати поведінку наркомана?


Йож Туманный

Знаете, мне по-своему даже жалко зелекторат. Им ведь реально тяжело приходится – надо постоянно объяснять все факапы верховного зелебобы чьим-то кознями и подставами.

Выглядит на фото как наркоман – это подстава от фотографа.
Выглядит его жена, как будто прошла через недельный алкомарафон, – это подстава от оператора.
Если Зе не может связать двух слов и не отдупляет, где столица страны, в которую прилетел, – то спич писала агентура Порошенко.
МИД делает свое дело – саботаж Того-Кого-Нельзя-Называть.
Суды выносят приговоры в пользу Бени – козни Шоколадного Диавола.
В страну, в спешке роняя портки, сбегается вся ватная шваль, что боялась нос из-под шконки показать, – ну понятно, то все барыга барыгович виноват – не расстрелял.
В саму партию Слуги Народа стекаются конченные подонки – это все сговор олигархов, надо Гидранта спасать, он, видимо, не видит, что делается.

И вот реально, ведь если не брать в расчет, что за персонаж сам Зе, – это выглядело бы именно как чьи-то козни. Ведь не возможно же так косячить буквально везде и всюду!

Автор