Вибір втомленного зубожіння

Денис Андрус

#режим_циніка

П’ять років Росія веде інформаційну війну в Україні. П’ять років вкладає в голови людей, що треба мир, що мишебраття, що влада в Україні наживається на війні, що тарифи високі, що газ з рашки буде зі знижкою, тільки оберіть кого надо (і так пошепки: «Медведчук, Бойко! Оппоблок!»).
П’ять років талдичать про корупцію, бідність та олігархів.

Я зараз не хочу підіймати питання, чому так безкарно засералися мізки, але це не значить, що я про це забув.

Усі ці втомлені зубожілі, поневолені олігархами, з точки зору Москви, мають таки віддати голоси за Опо чи БЮТ, бо вони так голосували завжди: і в 2006, і в 2007, і в 2012, і багато хто навіть в 2014 році.

В 2014, від переляку та від образи, пересічні виборці вперше зробили вибір не на користь славетної «ширки», а на користь партій війни та влади з додаванням нових облич, які й сформували коаліцію.

Прийшов 2019 рік.
Рейтинг переможців 14 року «помножений на нуль», і цей вакуум мали би зайняти ті люди, при яких було не так страшно та зубожіло.

Я зараз не хочу агітації, контрагітації та чогось ще, я хочу щоб ви задумалися над одним питанням: «А якщо прибрати з перегонів Слугу Народу, кому віддадуть свої голоси усі ці «втомлені зубожілі, поневолені олігархами», які зараз зібралися голосувати за цю партію?»