Нашу країну обманули

Джон Сміт

Новиє ліца.

Дружина нового голови СБУ Баканова – громадянка Росії. Про це повідомив сам Баканов, змусивши сторінку СБУ його відмазувати.

Як там Семочко, пацани? Вже не пече?
А як Свинарчуки? Вже можна бізнес-партнерів призначати на посади?
Як там боротьба з баригами?

Нашу країну обманули. Через олігархічні ЗМІ суспільству нав’язали ряд деструктивних ідей і поглядів. Серед них це необхідність нових ліц тут і зараз. Бо старі політики в галстуках набридли. Їх ті ж олігархічні ЗМІ так поливали брудом, що створилося враження, що старі всі разом погані.
А всі нові, виходить, всі разом хороші?

Та ні. Нам потрібні не нові ліца, а достойні люди. Якщо вони є серед нових, це добре. Та зараз новиє ліца – це лайно гірше за найгірших старих.

Але ви сдєлалі ето вмєстє, тому повинні вигрібати. Тільки через удар струмом ви зрозумієте, що в розетку пальці совати не можна.

* * *

Тю! Він же просто шутів про зниження тарифів. А ви що подумали? Хаха. Ну дуракі совсєм.
Він же – наркоман-полудурок, ви не знали хіба, коли вибирали шутніка? Ну от. Він вам обісцяв, тобто, обіцяв кінець епохи бідності. Він виконав. Епоха бідності Коломойського, Баканова та Шефіра закінчилась. Все. А тарифи вам знизити він не обіцяв. (відео)

Так що іди, іди давай. Жди інших нових ліц. Вони тобі через 5 років ще пообіцяють.

Закінчилась епоха брехні. Почалась епоха сцю вам в очі. Витирайте божу росу, придумуйте виправдання його патяканню, у парня бурна діяльність з шаурмой і в тренажорці. Галстук зняв, галстук надів, рукава откотив, рукава закотив. Робота кипить.


Сергій Місюра

Не офіційне звернення, не номер в Кварталі, не відео в інстаграмі, не брифінг, в кінців то кінців.

А В.О. Голови СБУ, кварталівець Баканов вирішив на сторінці СБУ звернутись до наріду, що його жінка 21 рік не може отримати громадянство України.

З 1998 року корупція заважає отримати громадянство Оксані. 21 рік сімейство Баканових оббиває пороги багатьох установ, тому що у них немає телефону президента. Це ж тільки так можливо ГРОМАДЯНСТВО УКРАЇНИ отримати, тільки якщо в тебе є телефон Президента…

Я розумію, що квартал копає дно з підводного човна торпедами, гребучи веслами, але коли ж цей процес дійде до логічного закінчення кисню?!


Роман Доник

Данилюк поездил по зоне ООС как глава СНБО.

Сказать, что полный ноль в том, в чем приехал разбираться, значит, не сказать ничего. Вся работа свелась к критиканству – как все плохо, какая техника хреновая, какое оружие устаревшее, и к набросу говен на папередников.

Данилюк мне напомнил сонечок-заробитчан, просидевших 14-17 годы у мамки на диване, а в 17-18 подписавших контракт и начавших сравнивать армию не с армией 14 года, а с мамкиным диваном. Конечно, хреново. И неудобно. И жестко. И мамка далеко.


Юрий Бирюков

У нового главы Службы Внешней Разведки медаль российского ФСБ.

А у нового и.о. главы Службы Безопасности Украины жена с российским гражданством.

Я вот теперь даже боюсь представить кандидатуру на пост министра обороны.


Йож Туманный

Я тут давно не писал про показания 3,14децометра, и хочу сказать, что не вижу смысла продолжать – зекоманда явно не намерена ничего исправлять, потому и смысла замерять показатели нет.

Ну отдали разведку под начало чувака с медалькой от ФСБ.
Ну приперлись в КСУ с аргументацией “так хочет народ”.
Ну говорят, что ВСУ виноваты в обстрелах гражданской инфраструктуры.
Ну клали они х*й на конституцию, законы и правила.

Ничего нового. Впрыснули закись азота и включили режим турбо Януковича. Выносить, видимо, опять придется сразу в Ростов.

Хотя я должен отметить, что хохму про тарифы и Роттердам+ я оценил. Реально смешно вышло: миллионы лохов голосовали против тарифного геноцида и ужасной формулы Ахметова, а получили х*ем по лбу. Лучшая шутка Квартала ever. Сміявсь.


Светлана Самборска

У нас как-то сложилось мнение, что к власти пришли некомпетентные люди. Это не так. Вернее, некомпетентных там достаточно, но это вторично, это следствие.

А первопричина в том, что к власти пришли аферисты. Никакой юрист, даже купивший диссертацию, да что юрист – студент-первокурсник, да что студент – любой вменяемый человек, отдаленно слышавший о праве, четко понимает разницу между верховенством права и “волей народа”.

Это не некомпетентность. Это манипуляции аферистов. Это такой же инструмент ограбления страны, как и назначения некомпетентных людей на высшие должности.

Автор