Президент Петро Порошенко взяв участь у IV Всеукраїнському сімейному форумі (фото, відео)

Сім’я дає єдність українського народу, а єдність дозволяє долати нам агресора – Президент

Вдячний організаторам IV Всеукраїнського сімейного форуму за той правильний сигнал, який почують віруючі люди: нам потрібно зміцнювати родину. Бо від міцної родини ми йдемо до міцної України.

Gepostet von Петро Порошенко am Freitag, 1. März 2019

 

Президент Петро Порошенко взяв участь у IV Всеукраїнському сімейному форумі, який розпочав свою роботу сьогодні у Києві. «Для мене висока і велика приємність бути тут сьогодні і взяти участь у форумі сім’і. Сім’я для кожної людини, особливо для віруючої людини, має надзвичайно велике значення», – звернувся до учасників заходу Глава держави.

Петро Порошенко зазначив, що від самого народження практично кожен з нас огорнутий піклуванням сім’ї: спочатку про дитину дбають батьки, пізніше, зустрівши кохану людину, він створює власну родину, яку готовий захищати.

«Коли країні доводиться важко – йдуть зі зброєю в руках боронити державу і боронити свою землю. Про що думає солдат, коли він, ризикуючи власним життям боронить свою землю? Безумовно, про свою країну і свій народ. Але він захищає свій дім, він захищає свій дім, він захищає свою сім’ю і свою родину», – підкреслив Президент.

Глава держави повідомив, що одразу після цього заходу відбуває з робочою поїздкою на схід і зазначив, що перекаже вітання воїнам, які боронять не лише державу, а й спокій родин кожного українця. «Дозвольте мені зараз, коли я відбуваю у регіональну поїздку для зустрічі на передку, у прифронтовій зоні, передати вітання від всіх вас нашим воїнам. Бо для них це те, що вони боронять – сім’я», – сказав він.

Петро Порошенко подякував організаторам форуму. «Це дуже своєчасно, дуже правильно. Дуже правильний сигнал, який почують українці, віруючі люди. Про те, що нам необхідно зміцнювати родину. Бо від міцної родини ми йдемо до міцної України», – підкреслив Президент.

«Сім’я забезпечує єдність українського народу. А єдність дозволяє долати нам агресора. Агресора, який вдерся в нашу землю на сході. Сім’я дозволяє нам зміцнити і духовний фронт українського суспільства», – також наголосив Глава держави.

Петро Порошенко побажав форуму та його учасникам плідної роботи. «Я дуже тішуся і щасливий тим, що цей форум об’єднав українське суспільство. Дякую всім, хто прийняв рішення взяти у ньому участь», – сказав Президент.

Присутні проголосили «Молитву за Україну».

Джерело

Автор