Зеленський потрібен «днр»-«лнр»

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Це не я придумав. Це стверджує на одному з рупорів терористів ДиРи інтернет-каналі “Рой-ТВ” відомий проімперсько-ватний пропагандист Максим Калашніков. І наводить висловлювання двох колорадських “авторитетів”: терориста Стрєлкова та вато-пропагандиста Вассермана.

Я таки не втримаюсь і накину. Це варто подивитися та насолодитися в смак.

Все одне до одного. Ці люди доводять, що Кремль мусить вкладатися в кандидата Зеленського. Бо кандидат Зеленський не соромиться принижувати свою власну країну та закликати українців проти української влади. Вони роликами з фільму “Слуга народу” показують, як Зеленський тиражує брехню про сланцевий газ і про співпрацю України з МВФ.

Ці вато-пропагандисти доводять, що діяльність Зеленського під ура-патріотичними гаслами призведе Україну до внутрішнього конфлікту, і це різко ослабить Україну, а це дуже вигідно терористам ДиРи та Москві. Тому Кремль мусить Зеленського підтримати.

Ці вато-пропагандисти доводять також, що Кремль просто зобов’язаний підтримати не тільки Зеленського, а ще й Яроша та Тягнибока – радикальних націоналістів. Бо їхня спроба переформатувати Україну також призведе до внутрішнього конфлікту, і це різко ослабить Україну, а це дуже вигідно терористам “ДиРи” та Кремлю.

Провокація Москви? Я б розглянув цю версію, якби не одна деталь – цей ролик вийшов більше 3-х місяців тому, коли Зеленський ще не заявляв про наміри йти в Президенти. Ба більше, трійця переконаних колорадів – Калашніков, Стрєлков і Вассерман ремствують, що Кремль – збіговисько ідіотів через те, що вони не підтримують Зеленського та радикальних націоналістів в Україні зараз.

Я оце думаю. Може, Кремль до них таки дослухався?

Насолодіться.