Про антидержавну інформаційну кампанію

Я би не розглядав вчорашній скандал, пов’язаний з виступом 95-го кварталу як самостійний акт. Цей скандал, подібні вислови і кремлівські тези, що безперешкодно лунають в режимі 24/7 з екранів нашого ТВ є лише складовими антидержавної кампанії.

А от успішність антидержавної інформаційної кампанії має 4 основні складові:

1) Повна імпотенція влади в питанні інформаційної війни. Тут настільки все погано, що й не буду описувати, ви й самі знаєте…

2) “журналісти днр”. Оці всі столярови, гужви, ньюзвани, “знайомтесь, це микола він сидів в закритій тюрмі СБУ” – оце все ідейно свінособаче бNдло, яке має на меті руйнування країни і працює по темниках кремлівської пропаганди.

3) Wлюхи. Це наймасовіша категорія медіаперсон до якої належать “журналісти”, “артисти”, “політики”, “соціологи”, тобто всі ті, хто дуже сильно “дбає за народ”, насправді, маючи на меті продатись подорожче.

От власне оці всі ТП, ТД, руденки, лещі, найєми, ляшки, садові, укрправди, квартали, потапи, шустери і т.д. належать до цієї категорії, на мою думку.

Якщо ви проаналізуєте історію всіх цих істот, то їхня “боротьба” проти влади, а пізніше проти основ державності, почалася рівно після того, як влада не виконувала якісь їхні хотєлки, побажання чи просто не платила їм за правильну подачу.

Тобто їхня “боротьба” – це боротьба за бажання жити по-старому, коли їх оптом купляв янек. А всі їхні дії, “розслідування”, “смішні гоготушки” – це істеричні спроби привернути до себе увагу і набити собі ціну, тобто продатись подорожче.

Тому ця категорія з кожним днем все історичніше реагує на “ботів”, “хвабрики ботів”, “масонські змови і т.д.” – бо в їх обмежених уявленнях на ботів у влади бабло є, а для того, шоб платити їм, великим діячам – немає. Тобто, вони нас розглядають як прямих конкурентів не тільки по популярності, а й по баблу влади:)

Завдяки бездіяльності влади в інформаційній політиці, журналісти днр і wлюхи об’єднались і навіть координують свої зусилля. В деяких випадках вже не відрізниш хто перед тобою – місцева wлюха за $3 чи свінособачо-ідейний журналіст днр, між ними стерлася межа, бо безпринципним wлюхам байдуже кому продавати свою совість і свою країну.

Тому ми всі не почуємо засудження “журналістів” зі списку Миротворця, засудження wлюхи зеленського, wлюхи леща і т.д. Бо вони не можуть засуджувати самі себе і свої методи роботи.

4) І остання складова – населення, ця люмпено-комуністична прослойка, яка бачить те, що хоче бачити. А хоче бачити те, щоб всьо звідкись взялося, але нічого робити не треба було.Такі собі герої свінячої казки про “Івана-дурака і скатєрть-самобранку”.

Саме для неї, для цієї значної категорії населення і працюють всі вищевказані особи і генерують рівно ті гасла, які це населення хоче почути. Це населення буде ходити на концерти зеленського, буде ходити на концерти лорак і повалій, буде голосувати за капліна і добродомова, буде дивитися інтер і 112-й. Бо воно населення.

І поки голос адекватної частини суспільства не буде чутно, поки населення не перетвориться в народ, який не тільки хоче, не тільки списує свої проблеми на ботів, а й щось для робить для себе і для країни, нами будуть керувати wлюхи, які будуть щиро дивуватися, що якісь “боти” намагаються заперечити їхнє монопольне право заражати населення інформаційним сифілісом.

Автор