На лінії розмежування оголошено «ARTПЕРЕМИР’Я»

За ініціативи Командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва стартує національний мистецький проект «ARTПЕРЕМИР’Я».

Вистави проходитимуть з 29 жовтня по 1 листопада 2018 рокув 6 містах Донецької області поблизу лінії розмежування: Бахмут, Торецьк, Мар’їнка, Краматорськ, Курахово, а також в смт. Миронівське.

Основна ідея проекту – сприяння культурному відродженню в регіоні. Залучення провідних мистецьких колективів з усієї України для створення позитивної емоційної атмосфери для дитячої аудиторії, що мешкає поблизу лінії розмежування.

Також проект ставить на меті популяризацію сучасного театрального виконавського та кіномистецтва мистецтва серед населення Донецької та Луганської областей.

Проект «ARTПЕРЕМИР’Я» відбувається при підтримці корпорації «АТБ» та за сприяння національної спілки театральних діячів України. Куратором та художнім керівником проекту є режисер-постановник Національного академічного театру оперети Максим Добролюбов-Козолуп.

Заходи будуть проходити за участі лауреата міжнародних фестивалів, театру-лабораторії VIE, з міста Запоріжжя, що працює в галузі театрального експерименту.

На дітей чекає захоплююча зустріч з героями вистави«Малюк та Карлсон» (гра уяви в одну дію), створена по мотивам твору відомої шведської дитячої письменниці Астрід Ліндгрен.

«Малюк та Карлсон» – смішна і зворушлива історія для дітей та дорослих про неймовірні пригоди «в міру вгодованого чоловіка в самому розквіті сил», яка запам’ятається маленьким глядачам надовго.

Вистави проходитимуть з 29 жовтня по 1 листопада 2018 рокув 6 містах Донецької областіпоблизу лінії розмежування: Бахмут, Торецьк, Мар’їнка, Краматорськ, Курахово, а також в смт. Миронівське.

Пілотний захід відвідає понад 2500 дітей, які окрім приємних вражень від вистави, отримають солодкі подарунки від командування Об’єднаних сил.

Проект стартує 29.10.2018 року в Палаці культури і техніки НКМЗ за адресою: м. Краматорськ, площа Миру, 1;
12.00 – вистава;
12.30 – 12.50 – прес-брифінг;
13.00 – звернення Командувача Об’єднаних сил до дітей, спілкування із представниками ЗМІ.

З питань уточнення дати та часу проведення вистав звертатися до прес-центру Об’єднаних сил.

… Коли говорять музи – гармати мовчать…
Рухаємось далі!
Слава України!

Джерело

Автор