Щодо компромісів і миру

Джон Смит

Війна з неприродним утворенням, що нині носить назву “РФ”, не почалась у 2014-му. І закінчити її зараз не вийде. Цій війні вже багато сотень років. Не було сторіччя, щоб наволоч зі сходу сюди не лізла. Лише в 20-му сторіччі було 2 війни з ними – в 20-х роках проти УНР та отаманів і в 40-х проти УПА. У підсумку нам влаштували геноциди, відстріл найпасіонарніших і винищення найякісніших, цілеспрямоване обернення інших в манкуртів-яничар.

Але й до 20-го сторіччя війна йшла. Було все те ж саме включно з заборонами українських шкіл, забороною творити на українській мові та до відмови навіть у праві на самоназву. А в 18-му сторіччі було два зруйнування Січі та репресії козацької старшини. А ще виселення “Вєрного Казачества” на Кубань, де найкращі українці виродились в ряджених ідіотів. А ще тоді ж у 18 сторіччі був Батурин. І теж геноцид всього місцевого населення.

А до того було 17 сторіччя і Хмельниччина. Цар почекав, поки українці і поляки виснажать одні одних, і спробував ввести війська під Конотопом. А потім були інспіровані ним поділи Гетьманщини між Москвою і Річчю Посполитою, бо не міг і тоді подолати.
І т.д., і т.д., і т.д…

Війні з ординською поганню уже багато століть. Ще з часів перших вторгнень Золотої Орди, а трохи пізніше і Московського царства, як її правонаступника, коли ординці Івана Грозного перемогли ординців Казанського Ханства у боротьбі за владу в гниючій Орді. Але й до Орди усілякі вожачки болотних зулусів намагались нападати на Україну, як наприклад, коли їхній косоглазий Андрій Боголюбський упер Вишгородську ікону Божої матері, що була подарована київському князю тим же таки Константинопольським Патріархом.

Все це не різні війни. Це одна тисячолітня війна. Більш того, це як раз нормальний стан справ з точки зору природи, бо ми живемо у точці планети, що тисячоліттями є на шляху міграції племен зі Сходу на Захід. І нашим нащадкам тут жити.

Так от іноді ця війна була непомітна цілим поколінням, бо переходила в тиху фазу етноциду. Але кожного разу, коли українці намагалися відродити свою державність, вона знову ставала відкритою.

Так от весь цей час з цією наволоччю намагалися знайти мир і компроміс.

Мир з ними НЕМОЖЛИВИЙ. Мир цей буде завжди тимчасовий. Жоден договір ніколи не буде працювати. Просто тому, що не працював до цього.

Нам всім просто треба раз і назавжди зрозуміти: мир з поганцями буде тільки тоді, коли вони будуть розбиті та розсіяні. Ось тоді наступить мир. Справжній і довготривалий – коли колишня росія перетвориться на багато вільних держав.

Ось тільки розуміючи це, нація може вижити. А все те балабольство про компроміс – це лише спроби спекулювати на прагненні фізичного тіла до стану спокою. Наївний самообман. Корисний ідіотизм.