Media Teenz: Д. Золотухін прочитав школярам лекцію про безпеку в соцмережах (фото)

8 серпня 2018 року у рамках курсу медійної грамотності та культури для підлітків Media Teenz відбулася лекція заступника Міністра інформаційної політики України Дмитра Золотухіна.

Д. Золотухін розповів школярам про основні принципи безпечного користування соціальними мережами. Заступник Міністра окреслив загрози, які чатують на юних користувачів інтернету, та вказав, куди можна звернутися за допомогою.

Нагадаємо, 30 липня 2018 року у арт-хабі ІА «Укрінформ» стартував проект Media Teenz, в рамках якого відбудеться низка семінарів та лекцій з основ медійної грамотності та культури для підлітків.

Ініціатором проекту виступило Міністерство інформаційної політики спільно з ГО «Укрмедіа» та Київським молодіжним центром. Курс триватиме до 10 серпня.

Програма школи складається з лекцій, практичних занять та захисту дипломного проекту. У рамках проекту учасники прослухають лекції за темами: форми та види ЗМІ; аналіз та перевірка інформації; створення власної редакції; створення та підготовка контенту; блогінг; фото- та відеоконтент; безпека в інтернеті; основи піару в медіа; тренди соціальних мереж, робота в Facebook та Instagram; актуальні освітні можливості для молоді, написання резюме та мотиваційних листів.

Джерело