“Эта власть не справляєццо”, бо в кремлі та на луб’янці сидять люди честі

Валерій Прозапас

Гробове мовчання з приводу затримання поліцією підозрюваних у вбивстві та нападі на “активістів” з боку тих, хто три дні істерив про “цунамі терору”, “хаос в країні” та “втрату управління”.

Комусь дуже невигідне нормальне функціонування державних інститутів, бо носії “нових курсів” та “народних конституцій” не здатні на гідну оцінку роботи службовців, їм потрібна мутна вода істеричних більшовицьких гасел, вони не спроможні на повагу, лише на формування образа ворога зі своїх же.

Сподіваюсь, добрі українці звернуть на це увагу.

P.S. 100% хтось зараз напише “да, но Ахмєтов же нє сідіт”.


Костюк Олександр

«В країні хаос»!
«Політичний тероризм»!
«Напади на актівістов і політіков»!
Єдиний, злагоджений хор.

Цікаво, що «патріоти» України – Тягнибоки, Грішини, Тимошенки, Стерненки, Гриценки – навіть не розглядають інших мотивів злочинів (вбивство Сармата та замах на Гандзюк). Наприклад, побутових. Кримінальних. Комерційних. Фінансових. Приміром, облиття жінки кислотою дуже часто трапляється з причин ревнощів чи знехтуваного кохання. Але ні. Якийсь голос згори сказав Тягнибоку, Тимошенко, Гриценко, Стерненко, Грішіну, Богуцькой, Найєму, Назарчику Приходько і іншим члєнам цієї когорти, що це були замахи саме з політичних мотивів. Через надзвичайно палку патріотичну позицію постраждалих, їх «опозиційність до влади». Ну, от снізошло такоє откровєніє, при чому в дуже схожих формулюваннях. І все, інші варіанти не розглядаються. Ну, наприклад, варіант гебешної провокації, який включає в себе замовне вбивство умовного «опозіціонєра» з послідуючим звинуваченням української влади. З метою дестабілізації, дискредитації влади та правоохоронних органів, тим самим з метою послаблення української державності.

Але ні, вважають Тягнибоки, Тимошенки та Гриценки! Такого не може бути! Кремлівські на таке не здатні! Вони ж ніколи такого не робили! Там, в кремлі та на луб’янці, сидять люди честі і совісті. І справжнім патріотам своєї держави Тягнибоку, Тимошенко, Гриценко, Стерненко, Грішіну, Богуцькой, Найєму, Назарчику Приходько і іншим члєнам когорти такий варіант навіть в голову не приходить.

Але бачимо дуже злагоджений хор. Немов по нотах. І закрадається дивна думка, що все дійство, починаючи від самих подій, послідуючої інформатаки з однаковими меседжами, закінчуючи закликами до “лєворуції”, було чітко сплановано, ролі розписано, методички вчасно підготовлені та розіслані. Те саме спостерігалося після “вбивства” Бабченко. Ті ж персонажі миттєво відстрілялися однаковими заявами про “хаос в странє”, “єта власть не справляєєццо”. Ну, а потім їх гарно обломали.

Обламують і зараз. Затримано підозрюваних у здійсненні і вбивства Сармата, і замаху на Гандзюк.

Цікаво, куди приведуть ниточки.

Автор