Олімпійському чемпіону з фристайлу Олександру Абраменку подарували панно з 14 000 квітів (фото)

Мінмолодьспорту у співпраці з громадською кампанією «Спільна Олімпійська Перемога» продовжує залучати нових партнерів, які допомагають створювати додаткові стимули для успішного виступу українських спортсменів. Черговий сюрприз – унікальну клумбу з 14 000 квітів для олімпійського чемпіона з фристайлу розробили та створили фахівці «КО «Київзеленбуд» разом з працівниками КП УЗН Дніпровського району.

7 травня біля столичної станції метро Лівобережна, на зеленому схилі Броварського проспекту, відбулося урочисте відкриття квіткового панно «Олімпійське золото» на честь тріумфатора 23-ї зимової Олімпіади – Олександра Абраменка.

Сьогодні ми є свідками такого гарного явища як об’єднання зусиль органів влади, місцевого самоврядування, громадськості, соціально-відповідального бізнесу. І результатом цього є унікальний проект, який думаю, буде слугувати прикладом для багатьох інших — і для спортсменів для досягнення олімпійських вершин, і органів місцевого самоврядування в інших містах. Задля того, щоб ми пропагували спорт та використовували такі нестандартні підходи аби подякувати атлетам, які примножують славу нашої країни”, – наголосив під час церемонії відкриття перший заступник Міністра молоді та спорту Ігор Гоцул.

Посадовець передав слова подяки від імені Міністра Ігоря Жданова всім причетним до створення такої оригінальної композиції. За словами Ігоря Гоцула, панно стане не лише подякою олімпійцеві від киян, а й своєрідною мотивацією для молодих українців прагнути більшого та удосконалювати себе.

Слід відзначити, що до створення панно «Олімпійське золото» долучилися й самі олімпійці. Олександр Абраменко спільно з друзями-спортсменами – олімпійськими призерами Валерієм Андрейцевим, Жаном Беленюком, Іллею Квашею та володаркою титулу «Найсильніша жінка планети» Ольгою Лящук завершили панно, власноруч висадивши квітки бегонії.

До спортсменів у висаджуванні квітів також приєдналися перший заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, радник Міністра молоді та спорту, співкоординатор кампанії «Спільна Олімпійська Перемога» Володимир Бульба, в.о генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова, директор Комунального підприємства з утримання зелених насаджень Дніпровського району Євген Ковшун.

Джерело

Фото © МінмолодьспортуКО “Київзеленбуд”Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація