2 травня в Краматорську відбудеться брифінг Командувача ООС Сергія Наєва з нагоди початку операції Об’єднаних сил

2 травня, у Краматорську, в приміщенні Донецької обласної військово-цивільній адміністрації (вул. Богдана Хмельницького, буд.11) відбудеться брифінг Командувача операції Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва з нагоди початку операції Об’єднаних сил.

У брифінгу також візьмуть участь голови обласних Донецької та Луганської військово-цивільних адміністрацій Павло Жебрівський і Юрій Гарбуз, посадові особи Збройних Сил України, інших військових формувань та правоохоронних органів Командування об’єднаних сил.

Акредитація журналістів ОБОВ’ЯЗКОВА!

Заявки на акредитацію необхідно надсилати на електронну адресу accreditation@ukr.net з поміткою «Акредитація на брифінг».

У заявці вказується П.І.Б., посада, контактні дані, номер прес-карти АТО (ООС), також додаються електронні копії 1-2 сторінок паспорту та редакційного посвідчення.

Акредитація триватиме до 10:00 1 травня 2018 року!

Збір акредитованих журналістів з 9:30 до 10:40 біля входу до Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Телефон для довідок Прес-центру Об’єднаних сил (098)671-30-40.

Прохання до представників ЗМІ мати з собою зазначені документи для участі у заході.

Джерело

 

Прес-центр Об’єднаних сил оголошує про початок акредитації представників ЗМІ для роботи в районі проведення операції Об’єднаних сил

З 25 квітня 2018 року Прес-центр Об’єднаних сил розпочинає прийом заявок засобів масової інформації на акредитацію для роботи в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Для отримання акредитації представники ЗМІ мають надати до Прес-центру Об’єднаних сил лист на бланку засобу масової інформації з проханням акредитувати відповідних працівників.

У листі необхідно вказати прізвище, ім’я, по-батькові, посади представників ЗМІ, їхні контактні телефони, а також зазначити термін відрядження. Лист має бути підписаний керівником засобу масової інформації та засвідчений печаткою. До листа необхідно додати копії паспортів (1-2 сторінка) представників ЗМІ, що акредитуються, та їхніх редакційних посвідчень. Скановані копії зазначених документів прохання надсилати на e-mail: accreditation@ukr.net. Телефон для довідок: +38 (098) 6713040.

Для отримання прес-картки операції Об’єднаних сил представник ЗМІ повинен надіслати на електронну пошту свою фотокартку, ім’я та прізвище (відповідно до основного документу, який посвідчує особу представника ЗМІ), а також скановану копію документа, що підтверджує приналежність особи до вказаного засобу масової інформації.

ВАЖЛИВО! Прес-картки акредитації АТО дійсні до закінчення терміну їх дії, але не пізніше 1 серпня 2018 року!

Джерело